16 / 06 / 2024

Bünyamin Gültekin Zekeriya Karayol

Bünyamin Gültekin Zekeriya Karayol

Bünyamin Gültekin Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Zekeriya Karayol, İncesu'daki çalışmalarından bahsederken ayrıca 2014 yılının çok verimli olduğunu söyledi.

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

'Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı' diyen gayrimenkul uzmanı Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı!

Arsa veya arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de "Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı" diyerek, Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Arsa için kritik uyarı! Bu 2 bölgeye talih kuşu

Arsa alacaklar bu habere dikkat. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin iki bölgeyi işaret ederek arsa alın çağrısında bulundu. İşte tüm detaylar...

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Böylesi hiç görülmedi! Depremin ardından kiralık ve satılık fiyatları patladı!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından, bölgeden göç ve büyük kentlerde güvenli yapı arayışı, konut ve kira fiyatlarında büyük patlamaya neden oldu.

Kahramanmaraş depremi uzaydan böyle görüntülendi! NASA saniyesi saniyesine kaydetti! İşte öncesi ve sonrası!

NASA bir deprem hasar haritası oluşturdu. Kahramanmaraş ve Gaziantep'in harita değişiklikleri uzaydan böyle görünüyor.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Bünyamin Gültekin Zekeriya Karayol Haberi

Bünyamin Gültekin Zekeriya Karayol


1957 yılında Kayseri İncesu ‘da dünyaya gelen Zekeriya Karayol, eğitimini İncesu ve Kayseri ‘de tamamladıktan sonra 1978 yılında iş hayatına atılmıştır.


1990 yılına kadar çeşitli fabrikalarda Elektronik Mühendisi olarak görev almış ve 1990 yılında Aksaray Tedaş Müdürlüğünde devam ederek burada Teknik Müdür, Mühendis, Baş Mühendis, İşletme Müdürü kadrolarında çalışmıştır. Başarılarından dolayı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Tedaş Genel Müdürlüğü tarafından Takdirname ile ödüllendirilerek 2003 yılında görevinden istifa etmiştir. Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.


2004 ve 2009 yıllarında yapılan seçimlerde Ak Partiden İncesu Belediye Başkanlığına aday olarak seçimleri kazanmış ve 2014 yılındaki seçimlerde de tekrar aday olduğu başkanlığı kimseye kaptırmayarak halen görevine devam etmektedir.



“Seçim dönemindeki konuşmalarımızı kayda aldık”


Yerel seçimlerin üzerinde yaklaşık 7 ay gibi bir süre geçti. Bu süre zarfında İncesu...