05 / 05 / 2024

bünyan belediyesi çalışmaları

bünyan belediyesi çalışmaları

Bünyan Belediyesi 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile hizmet sınırlarına giren ve mahalle statüsü kazanan belde ve köylerde ki büyük eksikleri bir bir gidermeye devam ediyor.

Bünyamin Belediyesi ikinci halı saha için çalışmalara başladı!

Bünyan'da 10 yeni halı saha alanı yapmayı planlayan ve bunlardan ilkine kısa süre önce başlayan Bünyan Belediyesi, TOKİ bölgesinde yapacağı ikinci halı saha ve park alanı içinde çalışmaları başlattı.

Deprem bölgesinde konut çalışmaları tam gaz devam ediyor!

11 kenti etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kalkması için konut çalışmaları hızla devam ediyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması istenilen Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle hayata geçirilen proje Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içinde yer alacak.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Silvan'da imar çalışmaları devam ediyor!

Silvan Belediyesi bölgede imar çalışmalarına başladı. Bölgede yapılar imara uygun olarak yenilenecek.

bünyan belediyesi çalışmaları Haberi

bünyan belediyesi çalışmaları

Bünyan Belediyesi 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile hizmet sınırlarına giren ve mahalle statüsü kazanan belde ve köylerde ki büyük eksikleri bir bir gidermeye devam ediyor. 


Bünyan belediyesi bir yandan bu mahallerin alt ve üstyapı eksiklerini giderirken diğer yandan da mahalleleri sosyal donatı alanlarına kavuşturuyor. Mahallerde KASKİ ile yaptığı koordineli çalışmasıyla altyapı eksiklerini gideren Bünyan Belediyesi, yol bakım onarım ve yeni yoların açılmasıyla çevre düzenlemesinde aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Ağcalı ve Köprübaşı mahallerinde eksikleri gideren Bünyan Belediyesi Güllüce mahallesinde çalışmaların startını verdi. Bünyan' da yol sorunu kalmayacak parolasıyla aralıksız çalışan Bünyan Belediyesi bu yıl içinde Büyük Tuzhisar, Burhaniye, Dağardı, Ekinciler, Elbaşı, Emirören, Giıveli, Hazarşah, İğdecik, Karacaören, Karahıdırlı, Karakaya, Kardeşler, Koyunabdal, Sultanhanı, Şıvgın, Yağmurbeyli, Yenisüksün, Samağır, Karadayı, Kösehacılı, Akmescit, ve...