07 / 05 / 2024

Bünyan Devlet Hastanesi ne zaman açılacak

Bünyan Devlet Hastanesi ne zaman açılacak

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede inşa edilen Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmaların yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Devlet hastanesi bünyesine hemen personeller alınacak! Şimdi internetten başvurabilirsiniz!

İş arayan binlerce vatandaş personel alım ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yaşanan son dakika gelişmesine göre, Devlet hastanesi bünyesine hemen memur personeller alınacak. İşte detaylar...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, İzmir depreminden sonra kapatılan 406 yataklı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ni Meclis gündeminde konuştu. Kılıç, "Depremin üzerinden 3.5 ay geçti ama hala ortada bırakın hastaneyi, adı bile yok" dedi.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Mamak Devlet Hastanesi için geri sayım başladı!

Türkiye'nin en büyük sağlık yatırımlarından biri olan Mamak Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Hastanenin yakın zamanda açılması bekleniyor. 

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda inşa edilecek hastane 400 yatak kapasiteli olacak...

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Bodrum'da 8 yıl önce büyük bir devlet hastanesi yapılması için ihale yapıldı. 2019'da hizmete alınması planlanan hastanenin 2017'de kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin yüzde 59'unun yapımı bittikten sonra inşaat durdu...

Pendik Devlet Hastanesi'nin ek binası inşa edildi!

Pendik Devlet Hastanesi otopark alanına inşa edilen ek hizmet binasında sona gelindi. Binada 21 metrekare büyüklüğünde doktor odası ve hastalar için de 11 adet oda bulunuyor...

Bünyan Devlet Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Bünyan Devlet Hastanesi ne zaman açılacak

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede yıllardır istenen ancak ilerleme kaydedilemeyen projelerin tek tek hayata geçirildiğini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Şinasi Gülcüoğlu; Sanayi sitesi, Meslek Yüksek Okulu ve Öğrenci yurdu başta olmak üzere geçmişi yirmi otuz yıl öncelerine dayanan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen projelerin bu süreçte hayata geçirildiğini Sanayi Sitesi, Meslek Yüksek Okulu, Öğrenci Yurdu, Yeni Devlet Hastanesi gibi projelerin inşaatların hızla devam ettiğini açıkladı.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu;” Hiçbir hizmet kendiliğinden gelmiyor. Kamu kurum ve kuruluşları gidelim de Bünyan’a hizmet yapalım demiyor. Sizin talep etmeniz takip etmeniz gerekiyor. Proje geliştirmeniz gerekiyor. İşin püf noktası burada. Bünyan’da bütün yapılanlar ve sayamadığımız yatırımlar milletimizin duası çalışanlarımızın gayreti teşkilat ve meclisimizin bize olan güvene ve bizlerinde projeleri takip...