12 / 05 / 2024

Bünyan TOKİ başvuruları uzatıldı

Bünyan TOKİ başvuruları uzatıldı

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Bünyan’a yapılacak olan yeni TOKİ konutları için başvuru süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığını ayrıca C1 tipi 3+1 konutlar için ev sahibi olan vatandaşlarında başvuru yapabileceğini söyledi.

TOKİ Çanakkale Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde inşa edilecek? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Çanakkale'de toplam kaç adet konut yapılacak? Çanakkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Bursa Osmangazi 4. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesi için başvurular başladı.

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 188 bin 591 TL olarak belirlendi. 

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

Kayseri Bünyan'da değişim ve dönüşüm başladı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Gülcüoğlu, “Bünyan´da değişim ve dönüşüm devam ediyor” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk projesinde yer alan 652 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Projede en düşük konut fiyatı 136 bin 599 TL olarak belirlendi.

Maşuk 5. Bölge TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

Maşuk 5. Bölge TOKİ başvuruları 18 Eylül itibariyle başlıyor. Proje 652 konuttan meydana geliyor.

TOKİ Çorum 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca inşa edilen ve stoklarda 1 adet bulunan TOKİ Çorum 2. Bölge projesinde başvurular başladı. 

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Çorum Merkez 2. Bölge projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Bünyan Konutları başvuru süresi uzatıldı!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan’da yapılacak olan yeni TOKİ konutları için başvuru süresinin 31 Ocak 2016 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

TOKİ konutları Bünyan'ın çehresini değiştirecek!

Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu, yöresel ürünleri tanıttı Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu. Kent Haber"in sorularını yanıtladı. Gülcüoğlu, TOKİ konutları için son başvuru tarihini açıkladı.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Manisa Demirci'de fiyatlar 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede 75,10 ve 106,20 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor. İşte Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015 detayları...

Bünyan TOKİ başvuruları uzatıldı Haberi

Bünyan TOKİ başvuruları uzatıldı

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ısrarcı girişimleri sonucu kısa süre önce başvuruları başlayan Yeni TOKİ konutları için başvuru süresinin 11 Aralık’tan, 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığını belirtti. Başkan Gülcüoğlu; ayrıca C1 tipi 3+1 konutlar için “ İş bu başvuru ve satın alma taahhütnamesini imzaladığım tarih itibarıyla kendim, eşim ve velayetim altındaki çocukların üzerine Türkiye Cumhuriyeti sınırları dâhilinde tapuya kayıtlı bağımsız konutun bulunmadığını, daha önce kendim, eşim ve velayetim altındaki çocuklarım tarafından Toplu Konut İdaresince satılan bir konutu almadığımı beyan ederim” şeklindeki maddenin kaldırıldığını 3+1 konut sahibi olmak isteyen ev sahibi vatandaşlarında başvuru yapabileceklerini belirtti. Modern konut üretme ve modern kentleşmeyi sağlamak adına TOKİ projesini önemsediklerini ayrıca dar gelirli vatandaşların uygun vade seçenekleri ve kolay ödeme koşullarıyla konut sahibi olmasının...