11 / 05 / 2024

bünyana park

bünyana park

Vatandaşlar tarafından bir kısmı bahçe olarak kullanılan ve yıllardır atıl durumda olan arazi Bünyan Belediyesi tarafında vatandaşların kullanabileceği modern bir park alanına dönüştürüldü.

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Kuzey Yakası kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nde (Kuzey Yakası) 982 Ada 1 ve 2 Parsel A1, A2, A3, A4, B3, B4 ve B5 Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri' nin kabulü yapıldı.

Haliç’deki arazinin imarı sıfırlandı bölge park alanı olacak!

Eyüpsultan’daki araziye 10 katlı imar izni verilmişti. Verilen imar izni üzerine büyük tepki çeken yüpsultan’daki arazinin imarı sıfırlandı...

Yargı Maltepe'deki parkta yapılaşmayı durdu! 

İdare mahkemesi, Maltepe'de 63.5 dönümlük bölge parkında yapılaşmayı arttıran imar planını durdurdu. Bilirkişi raporu, deprem riski de göz önüne alındığında korunup geliştirilmesi gereken yeşil alanda yapı yoğunluğunun arttırılmasının şehircilik ilkelerine aykırı buldu.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri yakında satışta!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri yakında satışa çıkacak. Emlak Konut, Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep toplamaya devam ediyor...

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

bünyana park Haberi

bünyana park

Vatandaşlar tarafından bir kısmı bahçe olarak kullanılan ve yıllardır atıl durumda olan arazi Bünyan Belediyesi tarafında vatandaşların kullanabileceği modern bir park alanına dönüştürüldü. Bünyan Belediyesi Fatih Mahallesi Belediye Evler mevkiinde kısa süre önce başladığı park alanını tamamladı. Daha önce vatandaşlar tarafından bir kısmı bahçe olarak kullanılan ve yıllardır atıl durumda olan yaklaşık 800 metrekarelik alan Bünyan Belediyesi tarafından park alanına dönüştürülerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Aynı bölgede yapımı devam eden ikinci park alanı ile bir bütünlük sağlayacak olan parkı kısa sürede bir dizi işlemden geçiren Bünyan Belediyesi, atıl araziyi yeşillendirip ağaçlandırdı. Daha sonra yürüyüş yolarlı, aydınlatma sistemleri, araç parkı, temizlik araçları ve vatandaşların oturup dinlenebileceği şehir mobilyalarıyla donatılan alan bölge halkının rahatça kullanabileceği nezih ve modern bir park alnına dönüştürüldü.

Bir...