19 / 05 / 2024

bünyana sanayi sitesi mi inşa edilecek

bünyana sanayi sitesi mi inşa edilecek

150 yılı aşkın bir belediyecilik geçmişine sahip olmasına rağmen istenilen gelişmişlik seviyesine bir türlü ulaşamayan Bünyan’da son bir buçuk yılda Bünyan Belediyesi tarafından atılan adımlar her kesin dikkatini çekiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Malatya'da sanayi sitesi inşası için düğmeye basıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentte inşa edilecek sanayi sitesi için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Mezitli’ye 350 milyon liralık yeni sanayi sitesi!

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde 350 milyon liralık yatırımla yeni bir sanayi sitesi yapılıyor. Yeni kurulacak sitenin bölge için bir cazibe merkezi haline gelmesi planlanıyor.

bünyana sanayi sitesi mi inşa edilecek Haberi

bünyana sanayi sitesi mi inşa edilecek

150 yılı aşkın bir belediyecilik geçmişine sahip olmasına rağmen istenilen gelişmişlik seviyesine bir türlü ulaşamayan Bünyan’da son bir buçuk yılda Bünyan Belediyesi tarafından atılan adımlar her kesin dikkatini çekiyor.


Top yekûn bir kalkınma hamlesi yapan, gelişim ve değişimin startını veren Bünyan Belediyesi ilçenin bütün eksiklerini en kısa sürede tamamlamak için canla başla çalışıyor. Bir yandan alt ve üst yapı eksikleri gideriliyor diğer yandan prestij projeler hayata geçiriliyor. Geçmiş dönemlerden gelen borç yüküne rağmen atılan adımlar ve ilçeye kazandırılan değerler herkes tarafından takdirle karşılanıyor.


Doğal gaz geliyor

Bünyan’ı baştan sona yenilemek için neredeyse 44 mahallenin tamamında farklı alanlarda çalışmalar yürüten Bünyan Belediyesi’den, Bünyanlıları sevince boğan bir müjde geldi. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu: Malumunuz memleketimiz kış memleketi. Bu yüzden farklı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bu...