04 / 05 / 2024

Burak Akkuş

Burak Akkuş

Bur Ak İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Akkuş tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Burak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Burak Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Tornoğlu tarafından kuruldu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’de 15 milyon TL'ye ev arıyor!

Çocukları Karan dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev aradığı iddia edildi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bozburun'da otel kapattı!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin tatil planı ortaya çıktı. Marmaris’e gitmeye hazırlanan çift 7 odalı bir butik oteli 10 günlüğüne kapatacak. 

Akkuş Gayrimenkul’ün projeleri MIPIM'de boy gösterecek!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnan ortaklı BOSS4 şirketiyle Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek olan MIPIM’e katılıyor. Akkuş Gayrimenkul fuar kapsamında 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtacak...

Burak Özçivit konut reklamından servet kazandı!

Burak Özçivit, Özbekistan’daki bir toplu konut projesinin reklam filminde oynadı. Özçivit reklam filminin tanıtımı için 14-17 Şubat tarihleri arasında başkent Taşkent’e gitti. Karşılığında 3 milyon lira aldı.

Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Burak Yılmaz'dan servetlik tadilat!

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, Beykoz Acakent'ten bir villa satın almıştı. Milli futbolcu, bin metrekarelik villayı yeniledi.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Arnavutköy’e taşınacak!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlendikten sonra Arnavutköy’de yaşayacak. Çift, Boğaz manzaralı iki katlı bir villa kiraladı.

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mennan Güven tarafından kuruldu. 

Abdülkadir Akkuş: Konut satışları yeni kampanyalarla artacak!

Akkuş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Akkuş Kasım ayında konut satışları oranında yaşanan bu azalmanın kampanyaların bitiş ve yeniden başlama sürecine denk gelmesinden kaynaklandığını söyleyebiliriz.Yeni kampanyalar ve düzenlemelerle konut satışlarının artmasını bekliyoruz." dedi..

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burak Akkuş Haberi

Burak Akkuş

Bur Ak İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Akkuş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Bur Ak İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...