18 / 05 / 2024

burak ali sarı kimdir

burak ali sarı kimdir

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumartesi günü ilçe merkezinde bir basın toplantısına katılan CHP İmar Komisyonu başkanı Burak Ali Sarı, “ Cumhuriyet Mahallesinde yapılması için gündeme gelen pazar yeri ve düğün salonu hakkında algı politikası yapılıyor” dedi.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Zeytin Villaları'nda tamamına takas ve yüksek kredi fırsatı! Mart 2023'te teslim!

Adason Gayrimenkul ve Burak Kara İnşaat firması yönetim kurulu başkanı Burak Kara, Sarıçam bölgesindeki yatırımlarını anlattı. İşte o röportaj...

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ali Sarı tarafından kuruldu.

20 bin TL’lik devlet katkısı almak için geç değil! Devlet katkısını en yüksek miktarda alın! İşte detaylar!

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, BES’te en yüksek devlet katkısına dair bilgi verdi. İşte detaylar!

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Sarı tarafından kuruldu.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Sarıer tarafından kuruldu.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Sarıkaya Nakliye İnşaat Metal Hafriyat Gıda Temizlik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Nakliye İnşaat Metal Hafriyat Gıda Temizlik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

burak ali sarı kimdir Haberi

burak ali sarı kimdir

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumartesi günü ilçe merkezinde bir basın toplantısına katılan CHP İmar Komisyonu başkanı Burak Ali Sarı, “ Cumhuriyet Mahallesinde yapılması için gündeme gelen pazar yeri ve düğün salonu hakkında algı politikası yapılıyor” dedi. Bilindiği geçtiğimiz perşembe akşamı yapılan Burhaniye Belediyesi Meclis toplantısında Cumhuriyet Mahallesine yapılması planlanan Pazar yeri ve Düğün salonu için “ imar komisyonuna gelsin üzerinde çalışalım olarak görüş belirtmiştim. Ancak, bazı AKP’li meclis üyeleri bu görüş belirtmememi “ işte CHP’liler burada hizmet yapılmasını engelliyorlar” söylentilerini yayıyorlar. İddialara da cevap veren Burak Ali Sarı, “ ben Burhaniye Belediyesinin her işi apar topar meclise getirmesini ve yanlış kararlar çıkmasını engellemek istedim. Ama ne yazık ki bazı belediye meclis üyeleri apar topar bu konuyu gündeme getirip, imar planlaması...