05 / 05 / 2024

Burak Altay

Burak Altay

Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bahattin Özal, Burak Altay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit yeni evlerinden ilk kareleri paylaştı. İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için ilk ihale tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrattin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için gerçekleştirileyen ihaleye Çin, Rusya, İtalya, Hollanda ve Kazakistan’dan önemli şirketler de katıldılar. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için 15 firma yarışıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için geri sayım başladı!

İnşaatı bu yıl içerisinde başlayacak olan Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak.

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi 360 bin TL sermaye ile bugün Ali İhsan Diler tarafından kuruldu. 

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için gerçekleştireceği uluslararası ihale içim 38 firma ihale dosyası satın aldı.

Burak Özçivit, eşine Almanya'dan 400 bin Euro'ya lüks bir ev aldı!

Burak Özçivit Almanya Solingen’den 400 bin euroya lüks bir ev aldı. Fahriye Evcen'e sürpriz yapan Burak Özçivit adeta aşka yatırım yaptı.

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ihalesi 20 Aralık'ta!

Yatırımlara devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta uluslararası ihaleye çıkacak. 

Burak Altay Haberi

Burak Altay

Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bahattin Özal, Burak Altay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-     Madencilik a- Türkiye de Kamu ve özel araziler üzerinde çıkarılan bilcümle madenlerin özellikle fosfat, pirit, altın, gümüş, volfram, uranyum, trona, demir, bakır, krom, kurşun, çinko, kalay, manganez, kobalt, civa ve kömür gibi madenlerin cevher halinde veya işlenerek elde edilen metallerin veya bunların alaşımlarının ithalat, ihracat veya dahili ticaretini yapmak. b-Türkiyede kamu ve özel araziler üzerinde Maden çıkarılması için maden sahaları aramak veya bizzat bulacağı sahalara ait arama ve işletme ruhsatları iktisap etmek, bu suretle iktisap ettiği arama ve işletme ruhsatlarını gerektiğinde üçüncü şahısların istifadesine tahsis etmek,...