25 / 07 / 2024

Burak Aslay manisa

Burak Aslay manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile makamında görüştü. Aslay, Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta altyapı sorunlarının çözüleceğini söyledi.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa Kırkağaç'ta altyapı sorunları çözülüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile makamında görüştü. Aslay, Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta altyapı sorunlarının çözüleceğini söyledi.

Manisa Caberkamara'ya yeni altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, 25 yıldır kanalizasyon hattı bulunmayan Alaşehir Caberkamara Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmaları Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.

Manisa Ayazören'in altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yapılan Ayazören Mahallesi’ndeki kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.

Manisa Ilıca İçme Suyu Tesisi’nin çevre düzenlemesi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Merkez Şehzadeler ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Ilıca İçme Suyu Tesisi’ni ziyaret etti. Aslay, tesisin çevre düzenlemesinin kısa zamanda yapılacağını belirtti.

Manisa Tirkeş'in altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı’nın Tirkeş Mahallesi’nde hızla devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek muhtar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Manisa'da 54 yıllık apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Manisa'da 54 yıllık üç katlı bir apartman, kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Belediyenin Deprem Etüd Merkezi ve Yapı Laboratuvarı Sorumlusu Burak Gürol, yapılan çalışmalar sonucunda merkezdeki 99 binanın daha risk altında olduğunu söyledi

Manisa Sayalar Rüzgar Enerji Santrali kamulaştırılacak!

Resmi gazetede 14 Mart 2013 tarihinde yayınlanan yasaya göre; Manisa Kırkağaç'ta yer alan Sayalar Rüzgar Enerji Santrali, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından kamulaştırılacak...

Manisa 'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 454 bin 800 liraya!

Manisa Merkez'de bulunan gayrimenkul 25 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Manisa'da 9 ayrı noktaya spor sahası inşa edildi!

Spora ve gençliğe önem veren Manisa Belediyesi, gençlerin ve çocukların yararlanacağı spor alanlarını arttırdı

Manisa'da zabıtalar inşaat alanlarını denetledi!

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, usullere uygun olmayan inşaat alanlarına yönelik şehir içindeki mahallelerde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde usullere uymayanlar hakkında Kabahatler Kanunu ve Zabıta Talimatnamesi’ne göre gerekli ceza-i işl

Manisa Katlı Otapark'ın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere!

Manisa Belediyesi’nin 1. Anafartalar Mahallesi’nde Subay Lojmanları olarak bilinen bölgeye katlı otopark yapımı için başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Tesco Kipa Manisa'da Soma Kurtuluş şubesini açtı!

Tesco Kipa, bugün Manisa'da Soma Kurtuluş şubesinin açılışını gerçekleştirdi...

Burak Aslay manisa Haberi

Burak Aslay manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak ile birlikte Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında ziyaret etti.


Ziyarette MASKİ’nin ilçede yürüttüğü altyapı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmede ayrıca, Kırkağaç’ta hayata geçirilmesi planlanan projeler ve yatırımlar masaya yatırıldı. Ziyaretleri sebebiyle Aslay ve Kaynak’a teşekkür eden Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, MASKİ Genel Müdürlüğü ile ortak çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “İlçemizde devam eden ve planlanan çalışmalarımızla ilgili olarak Kırkağaç Belediye Başkanı’mızı ziyaret ettik. Altyapı konusundaki ihtiyaçlar, talepler ve çözüm noktasında yapılabilecek projeleri istişare ettik. Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta da hizmetlerimiz sürecek”...