06 / 07 / 2024

Burak Demircan

Burak Demircan

As Akdem Yapı Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Akman, Furkan Demircan, Burak Demircan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlerini ayırdı!

20 gün önce Almanya'da nişanlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti İstinye'deki evlerini ayırdı. Özçivit, Acıbadem'deki baba evine geri döndü.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Demircan Müşavirlik Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan Müşavirlik Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Demircan imzasıyla kuruldu.

Tel Aviv metro hattı Burak Duvarı bölgesine uzatılacak!

İsrail, Tel Aviv metro hattını Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'nın bitişiğindeki Burak Duvarı (Ağlama Duvarı) bölgesine uzatmayı planlıyor.

Ahmet Misbah Demircan'dan yabancı yatırımcılara davet!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiği şu dönemde bu güveni açıkça göstermek için yatırımcımızla Dubai’de beraberiz. Yeter ki yatırım ve istihdam sağlasınlar. Beyoğlu’na çakılacak her çivide sonuna kadar yatırımcımızı koruyacağız” diye konuştu.

Burak Beton Hırdavat Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Beton Hırdavat Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ensar Çamur tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Silivri'de kuruldu.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu'ndan giden kaybetmiştir!

Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan "Beyoğlu'ndan giden her zaman kaybetmiştir. Beyoğlu her zaman üzerine koyarak gelişmiştir. Son 12 yılda belediye başkanı olduğum dönemde Beyoğlu'nun hep ileriye gittiğini gördüm." dedi.

Ahmet Misbah Demircan'dan Cihangir sakinlerine ziyaret!

Ahmet Misbah Demircan, Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı binada çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Ahmet Misbah Demircan: Tapuları dağıtarak ilerliyoruz!

Okmeydanı’nın yarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda faaliyet gösteren Alucra Doludere Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği’nin tapu törenine katıldı.

Burak Özçivit Kuveyt'te dükkan bakıyor!

Başarılı oyuncu Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak.

Burak Özçivit Kuveyt'te restoran açacak!

Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak. Kuveyt’e giden Özçivit, krallar gibi karşılandı. Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Burak Demircan Haberi

Burak Demircan

As Akdem Yapı Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Akman, Furkan Demircan, Burak Demircan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'a kuruldu. 


As Akdem Yapı Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...