30 / 04 / 2024

Burak Ektiren özgeçmiş

Burak Ektiren özgeçmiş

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren kimdir? Burak Ektiren, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Ektiren, ne zamandan beri Hilton'da hizmet veriyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Patronlar ve hükümet anlaştı! EYT'liler çalışmaya devam edecek mi?

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Meclis'e bu ay gelmesi beklenen EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Akkol ayrıca EYT ile ilgili 3 çözüm önerisine dikkat çekti. Peki EYT'liler çalışmaya devam edebilecek mi?

Kripto paralara vergi getirilmeli mi?

Barış Özbek, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde kripto varlıkların vergilendirilmesinin gerekli olup olmadığını kaleme aldı. İşte Burak Özbek'in 'Kripto varlık vergilendirilmeli (mi)?' başlıklı yazısı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Özge Özpirinçci annesine ev bakıyor!

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Burak Ektiren özgeçmiş Haberi

Burak Ektiren özgeçmiş

Burak Ektiren kimdir?

Burak Ektiren, Hilton İstanbul Kozyatağı’nda Finans Direktörlüğü görevinde bulunan Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Burak Ektiren, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. Burak Ektiren, yüksek lisansını Marmara Üniversite’sinde ekonomi üzerine yaparken, Kanada York Üniversitesi’nde eğitimine devam etti.

Profesyonel iş hayatına Koçbank’ta müfettiş olarak başlayan Ektiren, kısa süre sonra baş müfettişlik görevine getirildi. CNR Holding’te İç Denetim Direktörü, Türk Telekom’da CFO Danışmanı, Emay İnşaat’ta Finans Direktörlüğü yapan Burak Ektiren son olarak Hilton İstanbul Kozyatağı’nda da Finans Direktörlüğü görevinde bulundu. 

Otelin açılışı itibari ile görevini başarı ile yürüten Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.


Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren...