30 / 04 / 2024

Burak Hatemoğlu

Burak Hatemoğlu

BNE İnşaat Gıda Tarım Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Fahrikorutürk Caddes,'nde, 5 Mart 2015'te Burak Hatemoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ağaoğlu, iki yeni halka arza hazırlanıyor: GYO süreci bu yıl tamamlanacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iki halka arza daha imza atmayı planladığını belirtti. İşte Kutluğ'un o son dakika açıklaması...

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hatipoğlu ve Hatip Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Konut sektöründe döviz korkusu!

Dikencomtr yazarlarından Burak  Boyoğlu bugünkü köşe yazısında konut dövizin konut sektöründeki etkilerini kaleme aldı.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Livane Taşımacılık Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livane Taşımacılık Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bisgavlioğlu tarafından kuruldu.

Oktaa Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Oktaa Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birge Yıldırım Okta, Burak Arifoğlu ve Gürkan Okta ortaklığında kuruldu.

Burak Hatemoğlu Haberi

Burak Hatemoğlu

BNE İnşaat Gıda Tarım Limited Şirketi 5 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hatemoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.


BNE İnşaat Gıda Tarım Limited Şirketi iş konusu;a-       Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik, montaj, tesisat,çevre  düzenleme, dekorasyon işleri, etüd proje, danışmanlık ve taahhüt hizmetlerini yapmak. Konusu ile ilgili yurtiçi ve yurt dışında satış vaadiyle kat karşılığı inşaat yapmak üzere anlaşmalar, sözleşmeler yaparak inşaatı bitirmek ve teslimatını yapmak, Arsa bedeli karşılığı alınıp, üzerine inşaat yapmak. Her türlü doğalgaz elektrik, sıhhi tesisat, su, kanalizasyon işleri montaj, tamir malzemeli ve malzemesiz işçiliği yapmak ve yaptırmak, ilgili ve ihalelere girmek veya ihaleye çıkarmak. Her nevi konut, toplu konut, iş hanları, fabrika binaları, her türlü...