05 / 05 / 2024

Burak Özçivit Kadıköy Feneryolundan dükkan kiraladı

Burak Özçivit Kadıköy Feneryolundan dükkan kiraladı

Bir dönem Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Balibey karakterini canlandıran ve ardından da 'Balibey Döner' adında mekan açan Burak Özçivit burayı satışa çıkarmıştı. İddiaya göre Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan başka bir yer kiraladı.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Öğretmenlerden Kadıköy Belediyesi ve İBB’ye restorasyon çağrısı!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Kadıköy Kızıltoprak’ta Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği’nin kullandığı fakat mülkiyeti Sultan Selim Hanı Kadim Vakfı’na verilen “bahçeli köşkten” öğretmenlerin tahliyesine ilişkin durdurma kararına itirazları reddetti.

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villası!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan ile birlikte tatil sezonuna Bodrum Gümüşlük'teki 6 milyon TL'lik villalarında başladı.

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’de 15 milyon TL'ye ev arıyor!

Çocukları Karan dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev aradığı iddia edildi.

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Burak Özçivit Kadıköy Feneryolundan dükkan kiraladı Haberi

Burak Özçivit Kadıköy Feneryolundan dükkan kiraladı

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'ten 'acil' satılık döner dükkanı! Bir dönem Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Balibey karakterini canlandıran ve ardından da 'Balibey Döner' adında mekan açan Burak Özçivit burayı satışa çıkarmıştı.


Ünlü oyuncu, 2014 yılından bu yana Levent'te hizmet veren döner dükkanını devretmeye karar vermişti. Devir için 440 bin TL'ye isteyen Özçivit rakamı 420 bin TL'ye kadar çekti.


Ancak, 2 aydır mekana yine alıcı çıkmayınca ünlü oyuncu rakamı 400 bin TL'ye indirdi. İddiaya göre Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan başka bir yer kiraladı ve bu yüzden Levent'teki dükkanını bir an önce elden çıkarmak istiyor.


'Balibey Döner'in açılışına o dönem Murat Dalkılıç, Merve Boluğur, Murat Boz gibi pek çok ünlü isim katılmıştı.


Habertürk




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Burak Özçivit, Levent'teki dükkanına alıcı bulamadı. Bir dönem Muhteşem Yüzyıl'da...