06 / 05 / 2024

Burç Halife yeni rekor

Burç Halife yeni rekor

Dünyanın en yüksek binası olan Burç Halife yeni bir rekora daha imza attı. 828 metre yüksekliğindeki binanın 148'inci katına tüm Dubai manzarasını görebilmek için gözlemevi açıldı...

Yeni yılda ev sahibi olacak burçlar belli oldu! 2024'te bu burçlar konut alacak!

2024 yılına kısa süre kala yılın şanslı burçları belli oldu. Bu yıl 3 burç için ev almak hayal olmaktan çıkacak. İşte 2024 yılında ev sahibi olacak o burçlar

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu 719 konut ihalesi yarın!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu 719 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziantep Burçkarakuyu'ya 912 yeni konut!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu projesi kapsamında 912 konut inşa edecek. Burçkarakuyu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği 1 milyonuncu konutun anahtarını geçtiğimiz günlerde teslim eden TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek...

Yeni Gimat GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yeni Gimat GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı'na Şebnem Ergün'ün, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı'na Levent Artuk'un, Denetim Komitesi Başkanlığına Burçin Gözlüklü'nün ve üyeliklere Levent Artuk ile Şebnem Ergün'ün seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.

Yeni Gimat GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yeni Gimat GYO, 5 Nisan 2020 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında Levent Artuk ve  Burçin Gözlüklü'nün bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday olarak sunulmalarına karar verildi.

Ünlü yıldız Burçin Orhon köy evini yeniliyor!

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

Cidde Kulesi'nin inşaatı 2020'de başlayacak!

Suudi Arabistan'da 2020 yılında inşa edilecek Cidde Kulesi'nin animasyon görüntüleri ortaya çıktı. Kule Dubai'deki Burç Halife kulesinden yaklaşık 170 metre daha uzun olacak .

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Burçin Okur Çiftçi Towers’ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’nin en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselen ve dünyaca ünlü mimarlık ve mühendislik şirketleri tarafından tasarlanan Çiftçi Towers projesinin başına, bankacılık sektörünün yakından tanıdığı isimlerden Burçin Okur atandı.

Burçin Okur kimdir?

Burçin Okur, Çiftçi Towers'ın yeni genel müdürü oldu. Peki, Burçin Okur kimdir? Burçin Okur hangi işlerde görev aldı?

Burç Halife yeni rekor Haberi

Burç Halife yeni rekor

Dünyanın en yüksek binası olan Burç Halife yeni bir rekora daha imza attı. 828 metre yüksekliğindeki binanın 148'inci katına tüm Dubai manzarasını görebilmek için gözlemevi açıldı. Yetkililer 555 metre yükseklikte bulunan gözlem evinin Guinness Rekorlar kitabına girdiğini...