02 / 05 / 2024

Burçelik sermaye

Burçelik sermaye

Burçelik sermayesini artırdı. Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik sermayesini artırdı.İşte Burçelik sermayesi...

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Kurutluoğlu İnşaat Çelik Branda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurutluoğlu İnşaat Çelik Branda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pınar Kurutluoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Pendik'te kuruldu.

Çeka Çelik Yapı Sistemleri ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeka Çelik Yapı Sistemleri ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Karavaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Başakşehir'de kuruldu.

ISM İnşaat Demir Çelik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ISM İnşaat Demir Çelik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Işık Anca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Kartal'da kuruldu.

Efe Kumlama Boya Çelik Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Kumlama Boya Çelik Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakim Efe ve Mehmet Efe ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenler'de kuruldu.

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralp Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Erdem Sevdi Ve Alper Gence Gençler ortaklığında kuruldu.

Özmert Paslanmaz Çelik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Paslanmaz Çelik Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ağralı tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Mutfakçılar Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

İlkeman İnşaat Çelik Kapı Üretim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkeman İnşaat Çelik Kapı Üretim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Selim Ataç ve Hakan Ataç tarafından kuruldu.

Donatı Demir Çelik İnşaat Enerji Maden Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Donatı Demir Çelik İnşaat Enerji Maden Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi 500 binTL sermaye açıldı.

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Yıldırım tarafından Halkalı'da kuruldu.

Örs Çelik Yapı İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Çelik Yapı İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Demiriş, Veysi Yatbaz, Zekeriya Keskin ortaklığıyla 180 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Başkomutan Caddesi'nde kuruldu.

Burçelik sermaye Haberi

Burçelik sermaye

Burçelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket sermayesinin 5.067.360 TL 'dan 7.347.672 TL'sına çıkartılması için 2.280.312 TL bedelli sermaye arttırımı yapılmasına ana sözleşmenin; "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin ekte yer alan şekli ile değiştirilmesine

Değişikliklerin gerçekleşmesi için Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğüne başvurulmasına oy birliği ile karar...