16 / 05 / 2024

Burçelik Vana pay alma hakları ne zaman

Burçelik Vana pay alma hakları ne zaman

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermayede pay alma haklarının kullanım tarihini yayınladı...

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik Android TV’lerde indirim! Mart 2022 fiyat listesi!

Beyaz eşya sektöründe önemli bir pazar payına sahip olan Arçelik, Android Tv'lerde indirim başlattı. 6 mart tarihine kadar geçerli olacak olan bu fırsatı kaçırmayın. Peki Arçelik Android Tv'lerde ne kadar indirim uyguladı? Ayrıntılar haberimizde...

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Sinpaş GYO 2016 yılı pay alım satım bildirimini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, KAP'ta pay geri alım satım bildirimi yayınladı. Bu bildirime göre Avni Çelik'in Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 13,18'e çıktı. Mehmet Çelik' in ise Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 0,003' e indi.

Avni Çelik; Konut satışlarında 3 bin adetlik pay almak istiyoruz!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik,"İstanbul'da 130 bini olmak üzere Türkiye'de geçen yıl 1.2 milyondan fazla konut satıldı. Şirket olarak bunun içinden 3 bin adetlik pay almak istiyoruz. " dedi.

Avni Çelik'in Servet GYO'daki payı yüzde 47,93'e yükseldi!

Avni Çelik'in Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sermayesindeki payı bugün itibariyle yüzde 47,75'ten, yüzde 47,93'e yükseldi.

Avni Çelik'in Servet GYO'da payı arttı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sn. Avni Çelik'in Servet GYO'daki pay alım bildirimini yayınlamıştır.

Avni Çelik, Servet GYO hissesi aldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket hissedarlarından Avni Çelik'in 3.522.963 adet hisse satın alarak sermayedeki payını yüzde 47,17'ye çıkardığını KAP'a bildirdi.

Avni Çelik, Sinpaş GYO'daki payını yüzde 12,39'a çıkardı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket hissedarı Avni Çelik'in 107.411 adet şirket hissesi satın alarak sermayedeki payını yüzde 12,39'a çıkardığını KAP'a bildirdi.

Avni Çelik, Sinpaş GYO'daki payını artırdı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket hissedarı Avni Çelik'in 596.322 adet şirket hissesi satın alarak sermayedeki payını yüzde 12,37'ye çıkardığını KAP'a bildirdi.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

Gayrimenkulde yabancının payı 20 milyar doları bulacak!

Türkiye'de konut sektörüne yatırım yapan yabancıların giderek arttığına dikkat çeken KONUDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Türk gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcının payının 20 milyar dolara ulaşmasını öngörüyoruz." dedi.

Burçelik Vana pay alma hakları ne zaman Haberi

Burçelik Vana pay alma hakları ne zaman

Burçelik Vana tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Şirketimiz ödenmiş sermayesinin 4.222.800 TL'den 5.067.360TL'na artırılması nedeniyle ihraç edilecek 844.560 TL nominal değerli paylara ilişkin Yeni Pay Alma Hakları 12.Aralık.2013 - 26.Aralık.2013 tarihleri arasında Duyuru Metninde yazılı esaslara uygun olarak 15 gün süreyle kullandırılacaktır. Ortaklarımızın ellerindeki payların %20'u oranında yeni pay alma hakları bulunmaktadır.

Sermaye artırımına ilişkin Duyuru Metni , Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun www.kap.gov.tr, .'nin,Ünlü Menkul Değerler A.Ş.'nin www.unluco.com ve Şirketimiz'in www.burcelikvana.com internet adreslerinde yayınlanmıştır.


Satılamayan payları Şirketimiz paylarının %45,22'ine sahip ana ortağı Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş. rüçhan hakları kullanıldıktan ve halka arz edildikten sonra halka arz için saptanan sürenin bitiş tarihinden itibaren üç iş günü içersinde bedelleri tam olarak ve nakden ödenmek suretiyle, halka arz fiyatının ortalamasından aşağı olmamak üzere...