07 / 05 / 2024

Burçin Arslanoğlu kimdir

Burçin Arslanoğlu kimdir

Edremit Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü, inşaat sektörü ustalarına yönelik eğitimlere başladı. Alemizade binasında açılan kursa inşaat usta kalfa ve çırak olmak isteyen 30 kursiyer katıldı.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Burçin Terzioğlu Marmaris'te günlük 2 bin 500 TL'ye villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisiyle Marmaris'te günlük kirası 2 bin 500 TL olan bir villayı kiraladı...

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evlerini ayırdı!

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evlerini ayırdı. Ünlü çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Feyzi Tecellioğlu kimdir?

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su oldu. Peki, Feyzi Tecellioğlu kimdir? Feyzi Tecellioğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Burçin Okur kimdir?

Burçin Okur, Çiftçi Towers'ın yeni genel müdürü oldu. Peki, Burçin Okur kimdir? Burçin Okur hangi işlerde görev aldı?

Ömer Saçaklıoğlu kimdir?

Ömer Saçaklıoğlu, Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşmasını imzalayarak yeni sahibi oldu. Peki, Ömer Saçaklıoğlu kimdir?

Burçin Arslanoğlu kimdir Haberi

Burçin Arslanoğlu kimdir

Edremit Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü, inşaat sektörü ustalarına yönelik eğitimlere başladı.

Alemizade binasında açılan kursa inşaat usta kalfa ve çırak olmak isteyen 30 kursiyer katıldı. Teorik ve uygulamalı bölümden oluşan 40 saatlik eğitimlerin teorik bölümün altı günde hafta içi akşam 18:30-21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Uygulamalı eğitimler ise iki gün sürüyor. Eğitimlerin 24 saatlik teorik bölümü İş Güvenliği Uzmanı Burçin Arslanoğlu tarafından veriliyor.

Merkez Müdür İsmail Damar, “16.12.2010 tarih ve 27787 Sayılı Resmi gazete’de yayımlanan "Yapı Müteahhitlerinin Kayıtları ile Şantiye Şefleri ve Yetki Belgeli Ustalar Hakkında Yönetmelik " uyarınca açılan bu kurslarda eğitim alan İnşaat ve tesisat işlerinde çalışan ustalara yetki belgesi verilmektedir. 2010 tarihinde yapılan düzenlemeyle bundan böyle şantiyede yapılacak kontrollerde, ustalar yaptıkları işe uygun yetki belgelerini ibraz etmekle yükümlü olacaklar....