19 / 05 / 2024

Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu

250 m2’lik evin alt katında salon, mutfak, çalışma odası, misafir tuvaleti ve banyosu yer alıyor. Üst kat içindeki banyo ve geniş giyinme odası ile tamamen yatak odası olarak tasarlanmış.

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler için ABD pazarı açıldı!

ABD'de altyapı yatırımları için 3.5 trilyon dolarlık bütçeye Kongre'den onay verildi. ATBD Council Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu, bu yatırımların Türk müteahhitler için büyük fırsat olduğunu dile getirdi. 

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 25 bin TL sermaye bedeli  ile Nazire Burçin Şimşek tarafından kuruldu.

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Bakkalbaşıoğlu tarafından açıldı.

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alp Burçin Ateşnal tarafından kuruldu.

Burçin Terzioğlu Haberi

Burçin Terzioğlu

'Kadın İsterse' dizisindeki Demet rolüyle yıldızı parlayan ve Fırtına dizisinde Zeynep karakteriyle ilk başrolünü oynayan Burçin Terzioğlu, kendi gibi oyuncu olan eşi Murat Yıldırım ile altı yıl önce, birlikte rol aldığı Fırtına setinde tanışıp evlendi.


Çift, Bebek'teki evlerinin kapısını Instyle Home mayıs sayısına açtı.


Daha önce Küçük Bebek’te yaşayan çift buraya iki yıl önce taşınmış. “Bebek trafiğinde sıkılıp uzunca bir süre ev aradık. Bu evden bir arkadaşımız sayesinde haberdar olduk. Görür görmez Murat da, ben de çok etkilenip hemen tutmaya karar verdik. İnsana huzur veren sokağını ikimiz de çok sevmiştik. Arabayı artık çok az kullanıyoruz çünkü her şey elimizin altında. Beş dakikada Bebek’te olabiliyorum,” diye mutlulukla anlatmaya başlıyor evinin mutfağında kahveleri hazırlarken Terzioğlu.


250 m2’lik evin alt katında salon, mutfak, çalışma odası,...