30 / 04 / 2024

Burcu Özer

Burcu Özer

BMY İnşaat Gıda Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi, Burcu Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, İzzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Burcu Biricik ve Emre Yetkin Cundi Adası'ndan ev aldı!

Kanal D'deki 'Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı Burcu Biricik ve reklamcı Emre Yetkin, dünyaca ünlü Cundi Adası'ndan ev aldı.

Necdet Özer, Didim'e 12 yılda 300 konut kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta sonu Didim'de tamamladığı son proje öncesi kendisine 12 yıl boyunca destek olan emlak ve inşaat sektörü temsilcilerini bir araya getiren Necdet Özer, marka olan şirketlerine olan güven dolayısıyla teşekkür etti.

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Süzer Grubu'nun acı günü! Tuncay Uralcan vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından İpek Uralcan'ın babası Tuncay Uralcan hayatını kaybetti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Özer Kayalı: Kişiye özel imar tadilatına son verdik!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yılı aşkın içerisinde yaşama geçirdiği projeleri Kuşadalılarla paylaştı.

Zer Bostancı'da fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor!

Ceylan İnşaat’ın dikkat çeken projelerinden Zer Bostancı, sosyal yaşamdan kopmadan keyifli ve huzurlu bir yaşam hayal edenlere renkli bir dünyanın kapılarını açıyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.

Emre Özer: Ekonomideki yavaşlama inşaat sektörünü etkiledi!

Coface Sigorta Genel Müdürü Emre Özer, "Ekonomideki yavaşlama inşaatı etkiledi. Alt sektörlerinde de problem oldu. Türkiye'de biraz para kazanan hemen inşaat işine girdi." dedi.

Burcu Kara Kars’ta iki okul yaptırdı!

Burcu Kara, emekli öğretmen olan anne ve babası adına Kars’ta iki okul yaptırdı. Oyuncu her ay öğrencileri ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılıyor.

Burcu Özer Haberi

Burcu Özer

BMY İnşaat Gıda Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi, Burcu Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, İzzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.


BMY İnşaat Gıda Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...