23 / 05 / 2024

Burcu Şeker

Burcu Şeker

Nova Nakliyat Otomotiv ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Şeker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesi meclis gündeminde!

HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığına verdiği önergede, Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamına alınmasının nedenini sordu.

Afyon Seka Şeker fabrikası satılacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda Afyonkarahisar'ın sorunları ile ilgili söz aldı. Köksal, "AKP, SEKA gibi Şeker Fabrikası'nı da hurda fiyatına satacak mı" diye sordu.

Nova Nakliyat Otomotiv ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nakliyat Otomotiv ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Şeker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Konya Şeker enerji sektöründe büyüyor!

hedefini dünyanın en büyük 5 gıda şirketi arasına girmek olarak belirleyen Konya Şeker, Kangal Termik santralinden sonra özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santralini alarak enerji sektöründe de dev bir adım attı.

Soma B Termik Santrali ihalesini kazanan Konya Şeker oldu!

SOMA B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Konya Şeker enerji atılımlarına devam ediyor!

Konya Şeker, özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santrali’ni 685,5 milyon dolara alarak en büyük teklifi verdi ve böylece enerji sektöründe en büyük ikinci adımı attı.

Soma B Termik Santrali'ne en yüksek teklif Konya Şeker'den!

Özelleştirme İdaresinde Ahmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ, Bereket Enerji ve Üretim AŞ yetkilileri katıldı.

Soma B Termik Santrali ihalesini Konya Şeker aldı!

Soma B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ​ verdi.

Burcu Esmersoy Maldivler’deki otelden devremülk alıyor!

Burcu Esmersoy “Her yıl birkaç kez mutlaka giderim, her zaman da aynı otelde kalırım. Ama otel bu yıl devre- mülk sistemine geçiyormuş. Ben de bir devremülk alacağım" dedi

Burcu Esmersoy Maldivler'de devre mülk alıyor!

Maldivler tutkunu olan Burcu Esmersoy, " Her yıl Maldivler 'e tatile giderim, Ben de bir aylık bir dönem için otelden devre mülk alacağım " dedi.

PANKOBİRLİK özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip!

Özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip olduklarını ifade eden Taner Taşpınar, “Şeker Yasası, Meclis’ten aynen geçerse, nişasta bazlı şekerin önü tamamen açılır. Ayrıca şekerin Avrupa’dan pahalıya satıldığı yalan”

Mehdi Eker: 4.5 milyon hektarlık arazi toplulaştırması tamamlandı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, arazi toplulaştırmanın bugüne kadar 4.5 milyon hektarlık alanda tamamlandığını belirtti. Eker, "2015 yılı sonu itibarıyla bu 6 milyon hektara çıkmış olacak'' dedi.

Mehdi Eker: Miras yoluyla bölünmenin önüne geçtik!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye'de tarım arazilerinin 1926'da kabul edilen Medeni Kanundan itibaren sürekli bölündüğünü, bu yıl yapılan düzenlemeden sonra miras yoluyla bölünmenin önüne geçtiklerini belirtti.

Burcu Şeker Haberi

Burcu Şeker

Nova Nakliyat Otomotiv ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Şeker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu. 


Nova Nakliyat Otomotiv ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; NAKLİYAT - Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. - Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. - Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. - Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. OTOMOTİV  -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs,...