29 / 04 / 2024

Burdur Bozkurt hafriyat çalışmaları

Burdur Bozkurt hafriyat çalışmaları

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

Hsyn Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsyn Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurt Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Sky Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Merkez başvuruları 14 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesini 14 Haziran tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ Burdur'da 655 konut inşa ediyor!

TOKİ, Burdur'a bağlı Bozkurt Mahallesi'nde 655 konut 41 yeri inşaat ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatı devam eden projenin şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Burdur'da 26 konut hasar gördü!

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Burdur'un 6 köyünde 26 konut hasar gördü.

Burdur'da dönüşümde kira ödemesi başlıyor!

Burdur'un Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm kapsamında kiraya çıkan hak sahiplerinin ödemeleri başlayacak.

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

TOKİ Burdur projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Bozkurt projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 655 adet konut bulunuyor.

TOKİ Burdur 655 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Burdur TOKİ 655 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Burdur Bozkurt hafriyat çalışmaları Haberi

Burdur Bozkurt hafriyat çalışmaları

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binalarının yıkım işi devam ederken bir taraftan da yıkılan yerlerde hafriyat çalışmaların hızlandığını kaydetti.

“TÜM ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ” 

Burdur Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bozkurt Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının seçimlerde önce başladığını söyleyen Mengi“ Burdur Merkezde yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışmalarına başlayan Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkım ve hafriyat işleri tüm hızıyla devam etmektedir. Mevcut binalarının yıkım işi devam ederken bir taraftan da yıkılan yerlerde TOKI tarafından binalarının yapımına başlanacaktır. Önceden yapılmış TOKİ Konutları ve şimdi yükselecek TOKİ Konutlarımız ile şehir merkezin girişinde, modern bir görünüm kazanacaktır. Burdur’un çehresini güzelleştirecek ve modernleştirecek tüm projeleri Hükümetimizin desteği ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yapılan tüm çalışmaları Milletvekillerimiz Bayram...