29 / 04 / 2024

Burdur Bozkurt kentsel dönüşüm

Burdur Bozkurt kentsel dönüşüm

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Bozkurt'ta sel felaketi sonrası yeni konutlar yapılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında  65 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi kayboldu. Kentsel dönüşümde yıkım kararı verilen ev ve dükkanların yerine, belirlenen bölgelerde yenileri yapılacak. 

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez başvuruları 14 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesini 14 Haziran tarihinde satışa çıkarıyor.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

TOKİ Burdur'da 655 konut inşa ediyor!

TOKİ, Burdur'a bağlı Bozkurt Mahallesi'nde 655 konut 41 yeri inşaat ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatı devam eden projenin şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Burdur'da 26 konut hasar gördü!

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Burdur'un 6 köyünde 26 konut hasar gördü.

Burdur'da dönüşümde kira ödemesi başlıyor!

Burdur'un Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm kapsamında kiraya çıkan hak sahiplerinin ödemeleri başlayacak.

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Kentsel dönüşümle güvenli yerleşimler inşa ediliyor!

Güvenli yapılar oluşturmayı hedefleyen kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'nin her bölgesinde tüm hızıyla devam ediyor. Bu anlayışla projelerine devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Burdur, Kocaeli ve Kars illerinde yatay mimari anlayışla yerel mimariye atıfta bulunan konutlar inşa ediyor.

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

Burdur Bozkurt kentsel dönüşüm Haberi

Burdur Bozkurt kentsel dönüşüm

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binalarının yıkım işi devam ederken bir taraftan da yıkılan yerlerde hafriyat çalışmaların hızlandığını kaydetti.

“TÜM ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ” 

Burdur Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bozkurt Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının seçimlerde önce başladığını söyleyen Mengi“ Burdur Merkezde yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışmalarına başlayan Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkım ve hafriyat işleri tüm hızıyla devam etmektedir. Mevcut binalarının yıkım işi devam ederken bir taraftan da yıkılan yerlerde TOKI tarafından binalarının yapımına başlanacaktır. Önceden yapılmış TOKİ Konutları ve şimdi yükselecek TOKİ Konutlarımız ile şehir merkezin girişinde, modern bir görünüm kazanacaktır. Burdur’un çehresini güzelleştirecek ve modernleştirecek tüm projeleri Hükümetimizin desteği ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yapılan tüm çalışmaları Milletvekillerimiz Bayram...