29 / 04 / 2024

Burdur Bucak devlet hastanesi

Burdur Bucak devlet hastanesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileri, Bucak’a gelerek Bucak Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören; “Hastanemizi bahar aylarında hizmete açamaya çalışacağız.” dedi.

Burdur Bucak Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Ak Parti Milletvekili Reşat Petek, Bucak'ta yapımı süren yeni devlet hastanesiyle ilgili bilgi verdi. Önümüzdeki günlerde geçici kabulünün yapılacağını duyuran Milletvekili Petek, tıbbi cihazların alımına başlandığını aktardı.

Bucak Yeni Devlet Hastanesi inşaatı yüzde 85 tamamlandı!

Bucak Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları sona yaklaşıyor. Yapımı devam eden Hastanenin fiziki binası tamamlanma oranı olarak yüzde 85'e ulaştı. Bu yıl sonuna kadar hastanenin hizmete girmesi planlanıyor.

Burdur Bucak devlet hastanesi yüzde 70 tamamlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde yapımı süren hastanenin inşaat çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı. Burdur Milletvekili Reşat Petek, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören hastane inşaatını inceledi.

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Yeni Burdur Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Burdur'da 86 dönümlük arazide yapılacak 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesi yüklenici firmayla imzalandı.  

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Burdur'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

Burdur merkeze yapılması planlanan Burdur Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi 24 Aralık'ta gerçekleşecek.

Burdur'da yeni devlet hastanesinin ihale süreci mecliste!

Burdur'da yapılacak olan yeni devlet hastanesinin ihale süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

TOKİ Burdur 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bucak 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak 228 konut ihalesini 2 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Bucak 226 konut ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Burdur ili, Bucak ilçesi 226 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ihalesi 25 Haziran'da yapılacak...

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi!

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Burdur Bucak'a 226 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Bucak projesinin ihalesini 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 226 adet konut yer alacak.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Burdur'da kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor!

Burdur'un Bucak ilçesi'nde kentsel tasarım projesi için halk oylaması gerçekleştirilecek. Bucak'ta kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor.

Burdur Bucak devlet hastanesi Haberi

Burdur Bucak devlet hastanesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileri, Bucak’a gelerek Bucak Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.  “Sürecimiz hızlı bir şekilde ilerliyor” diyen Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören; “Hastanemizi bahar aylarında hizmete açamaya çalışacağız.” dedi.   


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan Bucak’a gelen ve Bucak Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında hastanenin geçici kabulü konusunda inşaatta hastane ruhsatına uygun olmayan kısımları tespit ederek giderilmesi konusunda incelemelerde bulundu. Hastane binasında incelemelerde bulunan TOKİ yetkililerine Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nihat Şengeze ve Hastane yönetimi eşlik etti.


TOKİ ve Sağlık yetkilileri yeni hastane binasının kabulü için bir araya gelerek hastane binasında yaptıkları incelemeler sırasında eksikleri tespit etti. Süreç içinde...