03 / 10 / 2024

burdur finike yeni yol

burdur finike yeni yol

Burdur yol ayrımından Finike’ye kadar bir koridor oluşturacak olan bölünmüş yol, yatırım planına alındı. 456.6 milyon liraya mal olacak yol 3 yılda bitirilecek.

TOKİ Burdur projesinde beklenen tarih geldi! Burdurlular bu tarihe dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Burdur projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projede 133 yeni konut yer alacak.

TOKİ Burdur projesi için düğmeye bastı! Sadece o ilçeye 133 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur projesi için start verdi. Projeyle sadece tek bir ilçeye 133 yeni konut geliyor...

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Burdur Necatibey'e 90 yeni konut!

Burdur projesi için düğmeye basak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, projenin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Burdur'da 143 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Kurna Mahallesi'nde 143 yeni konut inşa edecek.

Burdur Millet Bahçesi 26 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Millet Bahçesi'ni 26 Temmuz'da ihaleye çıkaracak.

TOKİ'den Burdur Yeşilova'ya 236 yeni konut müjdesi!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

burdur finike yeni yol Haberi

burdur finike yeni yol

Burdur yol ayrımından Finike’ye kadar bir koridor oluşturacak olan bölünmüş yol, yatırım planına alındı. 456.6 milyon liraya mal olacak yol 3 yılda bitirilecek.


Antalya'da yıllardır çözüme kavuşması beklenen ve büyük sorun olan Burdur Kızılkaya sapağından başlayarak Korkuteli – Elmalı'ya, buradan da Finike'ye kadar devam edecek toplam 154 kilometrelik bölünmüş yol 2017 yılı yatırım programına alındı. Karar, resmi gazetede yayımlandı. Toplam maliyeti 456 milyon 672 bin lira değerinde olan yolun karakteristik özelliği, bitümlü sıcak karışım-bölünmüş yol şeklinde olması. Yapımına 2017'de başlanacak ve 2020 yılında tamamen bitecek olan yol Kızılkaya'dan Finike'ye kadar koridor oluşturacak ve ulaşım hızlı ve güvenli hale gelecek.


BAKAN ÇAVUŞOĞLU TAKİP ETTİ

Antalya'nın ulaşımda olduğu gibi tüm yatırımlarını yakından takip eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu turizmin başkentine yakışır yatırımların devam ettiğini...