04 / 05 / 2024

Burdur Gölhisar 2.etap toki konutları

Burdur Gölhisar 2.etap toki konutları

Burdur Gölhisar 2. Etap TOKİ projesi kapsamında resmi başvurular başlamış olup, toplamda 326 konut yapılması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi yaptırılacak!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar...

Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 7 Temmuz'da!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kura sonucu 25.06.2020 listesi!

TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kura sonucu 25.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kura sonucu 25.06.2020 listesi ve TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ardahan Göle 2. Etap projesinde yer alan 288 adet konutun hak sahipleri belli oluyor...

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Burdur Gölhisar TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Burdur Gölhisar TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar 2020 projesinde yer alan 3 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 132 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce 2. Etap 132 Adet Konut ve 1Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Burdur Gölhisar 2.etap toki konutları Haberi

Burdur Gölhisar 2.etap toki konutları

Gölhisar 2. Etap TOKİ projesi, Yusufça Mahallesi Mahmut Dede ve Ulucami Mahallesi Kırkharım mevkilerinde farklı adet ve tiplerde yapılacak. Bu kapsamda Yusufça Mahallesi Mahmut Dede mevkiinde C1(3+1) tipi konutlardan 109 adet, B1 (2+1) tipi konutlardan ise 38 adet; Ulucami Mahallesi Kırkharım mevkiinde C1(3+1) tipi konutlardan 87 adet, B1 (2+1) tipi konutlardan ise 92 adet konut yapılacağı bildirildi. Projede C1 tipi konutlar 110 m2 iken, B1 tipi konutlar 75 m2 olarak inşa edilecek.


31 Ağustos tarihine kadar 2. Etap TOKİ başvuru kayıtları alınacak olup, başvurular Gölhisar Ziraat Bankası şubesine yapılacaktır. Talep eden vatandaşlarımız başvuru esnasında B1 tip konutlar için 4000 TL, C1 tip konutlar için ise 6000 TL ücret yatırmaları gerekmektedir. Ayrıca sözleşme yapılırken, başvuracağı konut tipine ve taksit sayısına göre...