12 / 05 / 2024

Burdur Huzurevi projesi

Burdur Huzurevi projesi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Petek proje ihalesi için 250 bin TL, inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

TOKİ Burdur projesinde beklenen tarih geldi! Burdurlular bu tarihe dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Burdur projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projede 133 yeni konut yer alacak.

TOKİ Burdur projesi için düğmeye bastı! Sadece o ilçeye 133 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur projesi için start verdi. Projeyle sadece tek bir ilçeye 133 yeni konut geliyor...

TOKİ’den Burdur’un Ağlasun ilçesine 133 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur’da Ağlasun Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ’den Burdur Ağlasun’a 133 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

5 soruda TOKİ Burdur Sosyal Konut Projesi 2022! Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Burdur konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ'den Burdur Necatibey'e 90 yeni konut!

Burdur projesi için düğmeye basak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, projenin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Burdur Merkez başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Merkez projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesi için başvurular 1 Haziran 2021 tarihinde başlıyor.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Gebze Huzurevi Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gebze Huzurevi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Burdur Huzurevi projesi Haberi

Burdur Huzurevi projesi

Ak Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Burdur’da 100 kişilik bir huzurevi ve huzurevi yaşlı bakım rehabilitasyon merkezi yaptırılmasının 2015 yılı yatırım programına alındığını ve proje ihalesi için 250 bin TL , inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını hatırlatan Milletvekili Reşat Petek, " Arazinin imara açılma işlemi tamamlanmış, arsa birleştirmesi yapılacaktır. Proje ihalesine çıkılması için hali hazır harita, nazım imar planı, jeolojik ve jeoteknik zemin etütleri tamamlanmış, ihtiyaç programı hazırlanmıştır. İl Özel İdaresi tarafından yapım işi üstlenilen 34 adet 90 metrekarelik yaşlı evi, 1 adet 6 bin metrekare büyüklüğünde idari bina, 60 kişi kapasiteli cami, toplamda 9 bin 700 metrekare alana inşa...