21 / 05 / 2024

Burdur konut hasarı

Burdur konut hasarı

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Burdur'un 6 köyünde 26 konut hasar gördü.

‘Depremzedelere kira yardımı kalıcı konutlara kadar devam etmeli’

Depremin ardından 10 ay geçmesine rağmen deprem bölgesinde sorunlar bitmiyor. Bölgedeki iş insanları maliyetin yüzde 54,9’unu konut hasarı oluşturduğunu ve depremzedelere kira desteğinin kalıcı konutlara kadar devam etmesi gerektiğini söylüyor.

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Depremde hangi şehirde kaç konut hasar gördü? Kaç konut yıkılacak? Kaçı hasarsız? İşte şehir şehir hasar raporu…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem felaketinin ardından aralarında Kayseri, Niğde ve Kilis’in de yer aldığı 13 ilde, hasar tespit çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalarda ağır hasarlı ve acil yıkılması gereken binalar belirlendi.

TOKİ Burdur projesi için düğmeye bastı! Sadece o ilçeye 133 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur projesi için start verdi. Projeyle sadece tek bir ilçeye 133 yeni konut geliyor...

TOKİ’den Burdur’un Ağlasun ilçesine 133 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur’da Ağlasun Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ’den Burdur Ağlasun’a 133 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Burdur Tefenni'ye konut inşa edecek!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Çeltikçi'de 100 adet konut 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları belli oldu. Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Burdur'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Kemer'de 94 konut yapacak!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Burdur Sosyal Konut Projesi 2022! Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Burdur konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

TOKİ'den Burdur Necatibey'e 90 yeni konut!

Burdur projesi için düğmeye basak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, projenin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

Burdur konut hasarı Haberi

Burdur konut hasarı

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde 5,7 şiddetinde meydana gelen ve Burdur’da hissedilen depremle ile ilgili Burdur Valiliği yazılı açıklama yayınladı.

Açıklamada, depremde Burdur’da 28 konutta hasar görüldüğü tespit edildi.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akın'ın haberine göre; Burdur Valiliği'nden konuyla ilgili açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“İl Merkezinde 1, merkeze bağlı bir köyde 1, Yeşilova İlçesine bağlı 6 köyde ise 26 konutta hasar bulunduğu belirtilmiştir.''