19 / 05 / 2024

burdur Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı projesi

burdur Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı projesi

Alser Md. Turz San ve A.Ş. tarafından Burdur'da Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı için 18 Haziran günü saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Burdur Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Şubat'ta!

Burdur İli Yeşilova ilçesi'nde yer alan Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Şubat 2016 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Burdur'da mermer ocağı proje toplantısı 23 Haziran'da!

Hayati Işık tarafından Burdur'da Mermer Ocağı İşletmesi kurulması için 23 Haziran'da saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Burdur'da Krom Ocağı Tesisi halk toplantısı 18 Haziran'da!

Alser Md. Turz San ve A.Ş. tarafından Burdur'da Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı için 18 Haziran günü saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Hatay Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi halk toplantısı 16 Haziran'da!

Hatay'da Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. Ve İnş. Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi Kapasite Artışı Ve Alan Genişletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 16 Haziran'da yapılacak.

Burdur'da Mermer Ocağı kapasite artışı toplantısı 28 Mayıs'ta!

MODÜLMER MODÜL MERMER SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Burdur'da mermer ocağı kapasite artışı projesi için 28 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Akbaş krom madeni ocağı ÇED toplantısı 12 Mart'ta!

Erzincan ilinin Ilıç ilçesinde bulunan Akbaş Madencilik ve Mermer Mermer Nakliye san. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Madeni Ocağı (kapasite artışı) Çed toplantısı 12 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek.

Çinliler mermer ocağı bırakmadı!

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, Antalya, Burdur ve Isparta’da 86 mermer ocağının Çinliler tarafından alındığını söyledi. Bölgeden 100’e yakın ülkeye mermer ihracatı yapılıyor.

Balıkesir maden ocağında toprak kayması: 2 işçi öldü, 2 işçi yaralandı!

İlçeye bağlı Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde yeni açılan bacanın bulunduğu alanda toprak kayması sonucu işçiler Mehmet Tunç (35), Ramazan Baraç (37), Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kaldı...

Kırklareli'de kuvars kumu ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Güdücüler İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Kırıklareli İli, Babaeski İçesi'nde yer alan kuvars kumu ocağı alan genişletmesi, yıkama-eleme ve cevher hazırlama tesisinin kapasite artırımı için 24 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek...

Mermer ocağında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti!

Mermer ocağında, "kepçe" olarak bilinen iş makinesinin yerinden çıkan kovası, iki işçinin üzerine düştü. Marmara Adası'nda mermer ocağında yerinden çıkan iş makinesi kovasının üzerine düştüğü iki işçiden biri öldü, diğeri yaralandı...

İstanbul'da silis kumu ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti tarafından İstanbul İli, Silivri ilçesinde silis kumu ocağı, yıkama-eleme tesisi kapasite artışı için 24 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya, Burdur ve Isparta’daki 100’e yakın mermer ocağını Çinliler işletecek!

Antalya, Burdur ve Isparta’daki 100’e yakın mermer ocağı Çinliler'e geçti. Çinli şirketlerin Türk mermer ocaklarını işletmesine karşı olduğunu açıklayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, bu durumdan rahatsız olduklarını açıkladı.

Balıkesir'de krom ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Orhun Metal Madencilik İnş. San. Ve Tic. A.Ş tarafından Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde kromocağı kapasite artışı ve krom konsantre tesisi kapasite artışı için 22 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek...

burdur Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı projesi Haberi

burdur Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı projesi

Alser Md. Turz San ve A.Ş. tarafından; Burdur İli, Tfenni İlçesi, Ece Köyü, mevkinde S.69070 nolu maden ruhsatında S.69070  Krom Ocağı ve Konsantre Tesisi Kapasite Artışı projesi yapılması planlanmaktadır. .Söz konusu projeye için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince 18.06.2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.


Toplantı Yeri:  Ece Köyü Köy Kahvehanesi

Toplantı Yerinin Adresi: Ece Köyü Tefenni

                                       Burdur


Toplantı Tarihi : 18.06.2015

Toplantı Saati  :...