16 / 05 / 2024

burdur Merkez İmam Hatip Ortaokulu açılış töreni

burdur Merkez İmam Hatip Ortaokulu açılış töreni

Burdur'da Merkez İmam Hatip Ortaokulunun açılış töreni ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği yemeğe katılan Taner Yıldız, 28 Avrupa Birliği ülkesi arasında en ucuz doğal gazın Türkiye'de satıldığını söyledi.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Milli Emlak'tan arazi almak isteyenlere fırsat: Yüzde 20 indirimle 3 bin 330 metrekarelik arazi satılıyor! 

Burdur Milli Emlak, Burdur ili, Merkez ilçesi, Karakent Mahallesinde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Burdur Merkez'deki arazinin fiyatı ne kadar? 

O ilde tam 8 taksitle arazi satılacak!

Burdur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Burdur Merkez'de yer alan araziyi 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 17 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Burdur Merkez'de 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Merkez başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez projesinde yer alan 72 adet konut için başvuru dönemi resmen başladı.

Burdur Merkez'de 18.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Burdur İcra Dairesi, Burdur ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkul 18 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Burdur Milli Emlak'tan 8.6 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Burdur Milli Emlak Müdürlüğü, Burdur ili, Merkez ilçesinde yer alan 39 gayrimenkulü 8 milyon 613 bin 567 TL'ye satıyor... 

TOKİ Burdur Merkez projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Burdur Merkez projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez Kurna Mahallesinde yapılacak 143 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

Burdur Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

burdur Merkez İmam Hatip Ortaokulu açılış töreni Haberi

burdur Merkez İmam Hatip Ortaokulu açılış töreni

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Herkes nasıl yapıyorsa biz daha iyisini yaparız. Kırk yıldan beri Türkiye'ye yaptırılmayan nükleer santral, resmen oyuna getirmek içindir" dedi.


Burdur'da Merkez İmam Hatip Ortaokulunun açılış töreni ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının (BUTSO) düzenlediği yemeğe katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yaptığı konuşmada, 28 Avrupa Birliği ülkesi arasında en ucuz doğal gazın Türkiye'de satıldığını söyledi.


Türkiye'nin bir doğal gaz ya da petrol ülkesi olmadığını belirten Yıldız, ''Elektrik, Avrupa'nın en ucuz 3 ülkesinden biriyiz. Yani bütün yapılması gerekenleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bir asgari ücretli kardeşim, bundan 13 yıl önce asgari ücretle 100 birimlik elektrik alabiliyorsa, şimdi 200 birimlik alabiliyor'' diye konuştu.


Doğal gaz için de aynı şeyin söz konusu olduğunu anlatan Yıldız, ''100...