29 / 04 / 2024

burdur osb yol avam çalışmaları son durum

burdur osb yol avam çalışmaları son durum

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurettin Vural ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi ihalesini kazanan mühendislik firması tarafından hazırlanan Yol Avam projesini inceledi...

Karacadağ'da 295 hektarlık alanda OSB kuruluyor!

Diyarbakır Şanlıurfa karayolu 20’nci kilometresinde 295 hektar büyüklükteki alanda OSB yapılacak. Yol uzun, çünkü en iyi şartlarda alt yapı çalışmalarının ve tahsislerin yapılması, girişimcilerin tesislerini tamamlayıp üretime başlaması iki yıldan fazla sürecek...

Burdur'daki 4 mahallenin imar planına tepki!

Burdur Belediyesi'nin Bağlar, Hızır İlyas, Menderes ve Bahçelievler mahallelerinde uygulanan imar planı mahalle halkından bazılarının tepkisine yol açtı.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Kadirli OSB'den yol yapım işi ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

Burdur Bucak'ta yapılan kamulaştırmalar TBMM'de!

Burdur'un Bucak ilçesindeki OSB genişletme projesi için yapılan kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı..

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Burdur'dan Finike'ye yol müjdesi!

Burdur yol ayrımından Finike’ye kadar bir koridor oluşturacak olan bölünmüş yol, yatırım planına alındı. 456.6 milyon liraya mal olacak yol 3 yılda bitirilecek.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mersin 2. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 13 milyon 589 bin 200 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 1 Kasım'da!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 24 milyon 338 bin 870 TL olarak belirlendi.

Kastamonu Seydiler OSB altyapı ihalesi 27 Ekim'de!

Kastamonu Seydiler Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanındaki yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 31 Ekim'de yapılacak işin keşif bedeli 21 milyon 846 bin 289 TL olarak belirlendi.

Giresun 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 48 Ha. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom altyapı inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İşin keşif bedeli 12 milyon 39 bin 400 TL olarak belirlendi.

burdur osb yol avam çalışmaları son durum Haberi

burdur osb yol avam çalışmaları son durum


Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurettin Vural ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi ihalesini kazanan mühendislik firması tarafından hazırlanan Yol Avam projesini inceledi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın onaya sunulacak olan projenin kabul edilmesinin ardından alt yapıyla ilgili çalışmaların daha da hız kazanması bekleniyor. 


2009 yılı içerisinde yer seçimi onaylanan 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'nin oluşturulması ile çalışmalarına başlamıştı. Bu tarihten sonra 2012-2013 yıllarında hız kazanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile kamulaştırma ve imar planı çalışmaları başlatıldı. 


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından imar planı onaylanan 2. OSB’de 2014 yılının başında çalışmalar daha da hızlı ilerlemeye başladı. Bu yıl içerisinde yaz sezonunda 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde altyapı çalışmalarının başlaması ile birlikte müracaatçı firmaların da gösterilecek yerlerde fabrika...