23 / 07 / 2024

Burdur otelleri

Burdur otelleri

Tarım ve hayvancılıkta Türkiye'nin önde gelen illerinden birisi olan Burdur, sanayi, mermer, turizm ve özellikle eğitimde büyük sıçrama kaydetti. Şehrin medeniyet kokan tarihsel yapıları da görenleri aşık ediyor.

Burdur Karasenir'de kentsel dönüşüm projesi değiştiriliyor mu?

Burdur'da riskli alan ilan edilen Karasenir Mahallesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin değiştirilmek istendiğini öne süren mahalle sakinleri eylem yaptı. Belediyenin imar planında 2 kat sınırının 5 kata çıkarılmak istendiğini öne sürüldü.

Antalya Burdur Isparta çevre düzeni planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 23 Mart 2015'te onaylanan Antalya - Burdur - Isparta Planlama Bölgesi 1/ 100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı bugün askıya çıkarıldı.

TOKİ Burdur Kemer'de Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesinde Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşa edecek. Binanın inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 364 TL taksitle!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 364 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları bugün son. Daire fiyatları 74 bin 510 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Burdur turizmde büyük sıçrama kaydetti!

Tarım ve hayvancılıkta Türkiye'nin önde gelen illerinden birisi olan Burdur, sanayi, mermer, turizm ve özellikle eğitimde büyük sıçrama kaydetti. Şehrin medeniyet kokan tarihsel yapıları da görenleri aşık ediyor.

Burdur Bahçeşehir Koleji'nin inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

59 kampüs, 109 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye'nin her noktasına ulaştıran ve eğitimde dünya markası olan Bahçeşehir Koleji'nin temeli Burdur'da atıldı..

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

TOKİ Burdur Gölhisar 50 yataklı hastane ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Gölhisar 50 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Burdur fayında büyük deprem bekleniyor!

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi (SDÜ), Deprem ve Jeoteknik Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, 100 yıldır enerji biriktiren Burdur fayında 1914'te olduğu gibi büyük bir deprem beklediklerini açıkladı.

Mehmet Zakir Kanbur: Burdur'da büyük bir deprem bekliyoruz!

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Deprem ve Jeoteknik Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, "Burdur fayında 1914'te olduğu gibi büyük bir deprem bekliyoruz" dedi.

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ fiyat!

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 74 bin 510 TL'den başlıyor. Projede toplam 59 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru tarihi!

Başvuruları bugün başlayan TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru tarihi 31 Mart olarak belirlendi. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler açık satışa sunuluyor.

Burdur otelleri Haberi

Burdur otelleri

BİRAZ unutulmuş, biraz da hak ettiği değeri göremeyen bir şehirdir Burdur... Halbuki bir gidenin bir daha aklından çıkaramadığı Göller Diyarı, antik kentleri, tarihsel yapısı, müzeleri ve doğa harikası ilçeleri ile eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Geçimini tarım ve hayvancılığın yanı sıra mermer üretiminden de sağlayan şehir sadece 250 bin nüfusa sahip.


Komşu illeri Denizli, Isparta ve özellikle de Antalya'ya büyük bir göç veren Burdur'da öğrenciler kenti ayakta tutuyor. Yıllardır okulları sayesinde eğitim alanında zirvede bulunan Batı Akdeniz'in yükselen değeri, bu nedenle öğrenime çok veriyor. Çalışan belediyeler sayesinde de asfaltsız tek bir köy kalmadı. 



Milliyet...