20 / 05 / 2024

burdurlu mermerciler

burdurlu mermerciler

Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk ihracatçılarının uluslararası arenada daha rekabetçi konuma ulaşması ve Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen devlet yardımlarından üyelerinin daha etkin faydalanması amacıyla toplantı düzenledi...

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

2018'de inşaat sektörü hız kazanacak!

Mermerciler Derneği Başkanı Abdülkadir Sönmez, mermer ve inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Sönmez, ''2018 yılında inşaat sektöründe ciddi artışlar yaşanacağına inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Mersinli mermercilerin gözü imar planında!

MTSO 23 No’lu Madencilik ve Mineral Ürünler Meslek Komitesi üyeleri bir arada faaliyet gösterebilecekleri sanayi sitesi kurulmasını istiyor. Gözünü imar planına çeviren mermerciler, planın onaylanması halinde kent ekonomisinin canlanacağı görüşünde birleşiyor.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan hazine arazisi açıklaması!

Kocaeli Defterdarlığı, hazine arazilerinin durumları, Mermerciler Fuarı ve Küçük Sanayi işletmeleriyle alakalı açıklamada bulundu.

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

Burdurlu muhtardan alt geçit talebi!

Burdur’da 14 yıl önce yapılan üst geçidin vatandaş tarafından kullanılmadığını söyleyen Muhtar Adnan Altınkurt, "Üst geçit kullanılmadığı için birçok kaza oluyor. Bunları önlemek için alt geçidi bir an önce tamamlamalıyız" dedi.

burdurlu mermerciler Haberi

burdurlu mermerciler


Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk ihracatçılarının uluslararası arenada daha rekabetçi konuma ulaşması ve Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen devlet yardımlarından üyelerinin daha etkin faydalanması amacıyla düzenlediği bilgilendirme toplantılarına Burdur’da devam etti. Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Erdinç, devlet yardımlarından faydalanmanın püf noktalarını Egeli maden ihracatçılarına anlattı. Toplantıya Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin Burdur’da yerleşik üyeleri katıldı. Mmevzuatı doğru uygulayan firmaların 17 milyon dolara kadar devlet yardımı almasının mümkün olduğunu belirten Erdinç, üyelerinden bu konuda çaba göstermelerini istedi.


'DEVLET YARDIMLARINDAN HER FİRMA YARARLANABİLİR'


Toplantıda, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Şube Müdürü Mustafa San da bir sunum yaptı. Devlet desteklerini şahıs firmaları dışında her firmanın kullanabileceğini kaydeden San, ihracatçıların hata yapmadan daha çok yardım alması amacıyla EİB'nin "Mikro Eğitim" projesini hayata geçirdiğini, "www.mikroegitim.org"...