05 / 05 / 2024

Bureau Hotel Kocaeli

Bureau Hotel Kocaeli

Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak.

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

Gebze Life Port Hotel 61.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gebze 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İli, Gebze İlçesi Çiçeklidere Mahallesi'nde yer alan Gebze Life Port Hotel'i 61 milyon 452 bin 676 TL'ye icradan satıyor... 

Hilton Otel Kocaeli'deki yeri için protokol imzaladı!

Kartepe'de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli'deki yerini aldı.

Hilton Otel Kocaeli'deki yeri için imzalar atıldı!

Kartepe’de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli’deki yerini aldı.

Hilton Otel Bureau için imzalar atıldı!

Kartepe’de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli’deki yerini aldı.

Kocaeli Double Tree By Hilton 2017'de açılacak!

Hilton, Kartepe'deki Bureau isimli dev projesi için, otel zincirinin en lüks markası olan Double Tree By Hilton'u verdi. 2017'de açılacak olan otel Kocaeli'nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Tree By Hilton, Kocaeli'deki en lüks otel olacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi devam ederken, proje içerisinde yer alan otel için dünya markası Hilton, en lüks otelini verdi. Proje kapsamında Tree By Hilton Hotel, Kocaeli’deki en lüks 5 yıldızlı otel olacak.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Bureau Hotel 2017'de açılacak!

Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak.

Bureau Hotel Rezidans Store satış ofisi!

Bureau Hotel Rezidans Store projesinde 320 adet home office yer alıyor. 43 bin 975 metrekare üzerinde yer alan proje içerisinde hem otel hem de home office barındırıyor. Bureau Hotel Rezidans Store satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bureau Hotel Rezidans Store teslim tarihi!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi otel ve home office şeklinde dizayn edildi. 30 milyon dolar yatırım değerine sahip olan projede 320 adet home office daireler bulunuyor. Bureau Hotel Rezidans Store teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Bureau Hotel Rezidans Store daire fiyatları!

Murat Mustafa Satı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bureau Hotel Rezidans Store projesi toplam 43 bin 975 metrekare üzerinde yer alıyor. Bureau Hotel Rezidans Store daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kocaeli Bureau Hotel Rezidans Store projesi Ağustos 2016 yılında hizmete giriyor!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi Kocaeli' nde bulunuyor. Proje içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Kocaeli Bureau Hotel Rezidans Store projesi Ağustos 2016 yılında hizmete giriyor.

Bureau Hotel Kocaeli Haberi

Bureau Hotel Kocaeli

Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak


İlimizin sembol siyasetçilerinden olan eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Sefa Sirmen’in bacanağı, geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılacak 35 milyon dolarlık yatırım Bureau Hotel Residance Store’un temeli 5 ay önce atılmıştı. Kartepe Ataevler Mahallesi Özgürlük Caddesi’nde yer alan otel inşaatı, hızla yükseliyor. Otel, gelişen, giderek büyüyen ve modernleşen Kartepe’nin yeni yatırımlarından birisi olacak.


180 ODA, 322 RESİDANCE OFİS   

Toplam 43 bin metrekare inşaat alanını kapsayan dünya konaklama sektörünün önemli markası Bureau Hotel Residance Store’da 180 oda, 322 adet residence ofis bulunacak. Otel bünyesinde ayrıca 23 adet dünyaca ünlü yeme içme firmalarının...