27 / 04 / 2024

Bürebey İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Bürebey İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Bürebey İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Saffet Erdoğan imzasıyla kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Şahin tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Corneli İnşaat Metal Plastik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Corneli İnşaat Metal Plastik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Badıllı tarafından kuruldu. 

Gergin İnşaat Metal Mermer Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergin İnşaat Metal Mermer Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Seyhan tarafından kuruldu.

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bütün tarafından kuruldu. 

Bürebey İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bürebey İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Bürebey İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Saffet Erdoğan imzasıyla kuruldu.


Bürebey İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve...