28 / 04 / 2024

Burgazkent Konutları 1 adet gayrimenkul raporu

Burgazkent Konutları 1 adet gayrimenkul raporu

Emlak Konut GYO bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Burgazkent Konutları 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Pendik 450 konutlar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere Mahallesi, 450 Konutlar ve Çevresi Muhtelif parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Murat Kurum: Afet konutları 1 yılda bitemezmiş, bitecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen illerde inşa edilecek kalıcı konutlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, konutların 1 senede biteceğini yineledi. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edileceğini söyledi.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Burgazkent Konutları 1 adet gayrimenkul raporu Haberi

Burgazkent Konutları 1 adet gayrimenkul raporu

Emlak Konut GYO açıklaması;



Şirketimiz projelerinden, Kırklareli Lüleburgaz "Burgazkent Konutları" projesindeki (B03) Blok, 33 no' lu bağımsız bölüm için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"  ekte yer almaktadır.


Gayrimenkul Değerleme Raporu için