28 / 04 / 2024

burger king çin mağazaları

burger king çin mağazaları

Çin’deki corona virüsü salgını sebebiyle, bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160'ı kapatıldı...

Lisa K. King kimdir? Ford Otosan’da hangi görevleri üstlendi?

Lisa K. King  nerede okudu? Rusya’da ne iş yaptı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte Lisa K. King’in hayatı...

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Sağlımı düşünüyorum diyenlerin tercihi King hava fritözü! 12 Şubat 2023 fiyat listesi 

Hem çeşit çeşit yemek yapayım hem de sağlığımı riske atmayayım diyenler için King, minumum yağ ile maksimum lezzet elde ettiren teknolojiye sahiptir. 3,5 litre kapasiteye sahip fritöz aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunuyor.

Ata GYO Çanakkale'deki gayrimenkulünü Burger King'e kiraya verdi!

Ata GYO Çanakkale Merkez Kemalpaşa Mahallesi 17 5 ada 3 parselde bulunan taşınmazın Burger King olarak işletilmesi amacıyla TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne kiraya verdi. 

King Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güray Kurtuluş tarafından kuruldu.

King Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Plastik Nakliye Kimya Limited Şirketi kuruldu!

King Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Plastik Nakliye Kimya Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Kekeç tarafından kuruldu.

Türk şirket Çin’de işlettiği 160 Burger King şubesini kapattı!

Çin’deki corona virüsü salgını sebebiyle, bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160'ı kapatıldı...

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Lüleburgaz Ata Corner'e Burger King geliyor!

Ata GYO'nun projelerinden Kırklareli'de yer alan Ata Corner Lüleburgaz'daki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 435,60 metrekaresini Burger King'e kiraya verildi...

Mr. Asado Burger beş yılda 100 şubeye ulaşacak!

Steakhouse markası Gürkan Şef'in kurucusu Gürkan Topçu, şimdi de Mr. Asado Burger adıyla bir hamburger markası yarattı. Topçu, Mr. Asado Burger markası için franchise vererek yurt içinde ve yurt dışında üç yılda 50 ve beş yılda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

TAB Gıda'nın Adana'daki gayrimenkulünün inşaatı Adakur İnşaat'ın!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO'nun portföyünde bulunan Burger King olarak işletilmesi için kiraya verilen gayrimenkulün kaba inşaatı yapacak şirket seçildi. 

Ata GYO döviz bazlı kira sözleşmelerini TL'ye çevirdi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Giresun'daki Burger King, Adana'daki Popeyes ve Burger King, Kocaeli'deki Burger King, İstanbul'daki Burger King'in kira sözleşmelerini TL'ye çevirdi...

burger king çin mağazaları Haberi

burger king çin mağazaları

Burger King'in Türkiye ve Çin'deki işletme haklarını elinde bulunduran TFI Tab Gıda Yatırımları CEO'su Korhan Kurdoğlu, Çin'de işlettikleri bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160'ının corona salgını sebebiyle kapatıldığını açıkladı. Öte yandan salgının merkezi olan Wuhan'da bulunan bir Türk fabrikası da kapatılmış durumda. 

Sözcü gazetesinden Emre Deveci'nin haberine göre, Çin’deki corona virüsü salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türklerin ülkedeki işlerini de etkiliyor. Ata Holding’e bağlı TFI Tab Gıda Yatırımları CEO’su Korhan Kurdoğlu, Çin’de işlettikleri bin 200 Burger King şubesinden yaklaşık 160’ının şu an kapalı olduğunu belirtti. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Çin İş Konseyi Başkanı da olan Kurdoğlu, işlerin normale dönmesi için salgının kontrol altına alınmasını beklediklerini vurguladı.

TÜRK ŞİRKETE AİT FABRİKA KAPALI

Türkiye-Çin İş Konseyi Başkan Yardımcısı Murat Kolbaşı, salgının Çin...