06 / 05 / 2024

Burgu Bina mimari tasarım

Burgu Bina mimari tasarım

Çin'in Fujian Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan, Suiwa Yüksek Teknoloji Elektronik Endüstrileri firmasına ait "Burgu Bina", dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. Binanın şekli DNA spiralinden esinlenerek tasarlandı.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Depreme en dayanıklı bina için yarışacak üniversiteler belli oldu!

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasının ön kayıt dönemi sona erdi. Yarışmada dereceye giren ilk üç takımın yanı sıra en iyi mimari, en iyi deprem performansı, en iyi sunum ve iletişim becerisi ile yarışma ruhuna sahip takımlar da ödüllendirilecek.

Şanghay'daki bu bina görenleri hayrete düşürüyor!

Çin'in Şanghay kentinde yapımı 2003 yılında tamamlanan dağ görünümlü bina, mimari yapısıyla görenlerin dikkatini çekiyor.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne ek bina!

Eskişehir'de bulunan Anadolu Üniversitesi'nin iç mimari ve desen atölyelerinin bulunduğu bina yıkıldı. Binanın yerine yapılacak ek binanın ihalesi tamamlandı.

Çin'de inşa edilen Burgu Bina tasarımıyla dikkat çekiyor!

Çin'in Fujian Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan, Suiwa Yüksek Teknoloji Elektronik Endüstrileri firmasına ait "Burgu Bina", dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. Binanın şekli DNA spiralinden esinlenerek tasarlandı.

Çin'deki Burgu Bina'nın inşaatında sona gelindi!

Çin'in Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan 'Burgu Bina', dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. 99,7 metre yüksekliğindeki binada inşaat çalışmaları devam ediyor.

Bina ruhsatı iptali!

Bir arsa üzerinde binanın inşa edilebilmesi için müteahhitin belediyeden ruhsat alınması gerekiyor. Ruhsat, binanın mimari projesine veriliyor. Peki, bina ruhsatı iptali nasıl ve neden olur?

Emporis en iyi 10 bina listesini açıklandı!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Dünya Mimari Festivali'nde Türkiye'den 2 bina yarışacak!

Termal Spa Hotel Aselsan Rehis Gölbaşı Singapur'da düzenlenecek Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Türkiye'den 2 bina yarışacak. Dünya Mimari Festivali'nde bu yıl Singapur'da düzenlenecek.

Manisa Look Nevzat Bey'de akıllı bina teknolojisi bulunuyor!

Mimari ve konforu bir araya getiren Look Nevzat Bey projesi akıllı bina teknolojileriyle dikkat çekiyor. Manisa'da İzmir Yolu üzerinde yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Kaçak bina nasıl yapılır?

Bir arsa üzerinde yapı inşaatına yasal olarak başlanılabilmesi için belediyeden mimari projesi için ruhsat alınması gerekiyor. Ruhsat alınmayan yapılar, kaçak oluyor. Peki, kaçak bina nasıl yapılır?

Bilecik Cumhuriyet Mahallesi'ndeki tarihi bina onarım bekliyor!

Bilecik'in Cumhuriyet mahallesinde bulunan ve Osmanlı'nın son dönemlerindeki sivil mimari özelliklerini taşıyan iki katlı tarihi ahşap ev bakımsızlıktan adeta dökülüyor. 120 yıldan daha fazla geçmişe sahip olduğu belirtilen tarihi bina onarım bekliyor...

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda ayakta kalan bina maketi kazanacak!

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başladı. Yapısal tasarım, mimari, yıllık gelir, bina maliyeti açısından en yüksek puanları toplayıp depremi simüle eden sarsma masasında ayakta kalmayı başaran bina maketi takıma birinciliği getirecek.

Burgu Bina mimari tasarım Haberi

Burgu Bina mimari tasarım

Çin'de burgu şeklinde bina inşa ediliyor.



Yapımı devam eden 'Burgu Bina', tasarımıyla kendisine hayran bırakıyor.



Suiwa Yüksek Teknoloji Elektronik Endüstrileri firmasına ait "Burgu Bina", dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri.



Binanın şekli DNA spiralinden esinlenerek tasarlanmış.



99.7 metre yüksekliğindeki binada inşaat çalışmaları devam ediyor.



Sputnik News



Çin'de tuhaf mimarili bina yapmak artık...