02 / 05 / 2024

Burhan Aksoy nemrut inşaat açıklaması

Burhan Aksoy nemrut inşaat açıklaması

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Batıçim Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına yatırım yapacak!

Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği mevkiindeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon TL’ye satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kurmayı planlıyor.

Batıçim'den Aliağa Nemrut Limanı'na yatırım atağı!

PETKİM’in Aliağa’da Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak liman yatırımı sürerken İzmir’in önde gelen bir başka sanayi kuruluşu Batı Anadolu Çimento'da (Batıçim), yine Aliağa Nemrut’taki limanında yatırım atağı başlattı.

İzmir Nemrut Limanı yolu imar planı çalışmaları sürüyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Aliağa ilçesi ile Yeni Foça arasındaki Nemrut Limanı yolunun imar planı çalışmalarının devam ettiğini ancak bu süreçte bakım ve onarım çalışmasının başlatıldığını belirtti.

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burhan Aksoy ve Sabriye Oya Aksoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beylikdüzü, Beylikdüzü OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Aksoy Holding'den Bodrum Tilkicik Koyu'na Epique Island projesi!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği gayrimenkul projesi olan Epique Island, Bodrum'un Tilkicik Koyu'nda yer alacak.

İzmir Nemrut Körfezi Limanı imar planı askıda!

İzmir Aliağa İlçesi, Nemrut Körfezi “Liman” Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi ve açıklama raporları askıya çıktı...

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Aksoy Holding'ten Tilkicik Koyu'na dev yatırım!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projelerinden Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding Epique Island Projesi!

Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda yükselen proje 12 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Aksoy Holding Epique Island Projesi villa, marina, butik otelden meydana geliyor.

Aksoy Holding, Bodrum'da lüks tatil sitesi kuruyor!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding, Bodrum'da Epique Island projesine başlıyor!

Aksoy Holding’in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projesi olan Epique Island, kişisel lüks kavramı ile Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda, Türk gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

Aksoy Holding Bodrum'daki Epique Island projesini tanıttı!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding, Epique Island'ın tanıtımı için Bodrum'da ada kurdurdu!

St. Tropez'ye kafa tutacak kıvama doğru hızlı adımlarla ilerleyen Bodrum'da, ultra lüks projelere bir yenisinin daha eklendiğini öğrendim. Aksoy Holding; marina, otel ve villalardan oluşan 'Epique Island' adlı bir projeye başlamış.

Burhan Aksoy nemrut inşaat açıklaması Haberi

Burhan Aksoy nemrut inşaat açıklaması

Bitlis sınırları içerisinde bulunan Nemrut Krater Gölü ve Kalderası'na tuvalet ve sosyal tesis yapmak için başlatılan yapılaşmaya ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı yapının kanuna aykırı olduğu sebebiyle suç duyurusunda bulundu. Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; DEVA Partisi Bitlis İl Başkanı Av. Burhan Aksoy, "Bizim en büyük korkumuz turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Nemrut'un ticarete açılmasıdır" dedi. 

“PERVASIZ BİR ŞEKİLDE İNŞAAT ÇALIŞMASINA DEVAM ETTİLER”

Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası'ndaki apılaşmayla ilişkin Sözcü'ye açıklamalarda bulunan DEVA Partisi İl Başkanı Burhan Aksoy, "Bu inşaat Ağustos ayında başlamıştı gelen tepkiler üzerine Bitlis Valiliği inşaatı durdurma kararı aldı ancak aldığımız bilgiye göre bazı siyasi baskılar sonucunda Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Valiliği devre dışı bırakarak inşaatın yapımına devam etmesi yönünde karar verdi.

“ÇİVİ...