27 / 04 / 2024

Burhan Felek Köşkü

Burhan Felek Köşkü

Üsküdar Belediyesi’nin geri dönüşüm alanında geliştirdiği "Atıklarınız Çöp Olmasın Enerjiye Dönüşsün'' temalı yeni toplama modeli için anlaşma sağlanan 8 firmayla protokol imzalandı.

Brh Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Brh Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Altun tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Alt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Burhan Altun tarafından kuruldu.

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Burhan Özdemir tarafından kuruldu.

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'nın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanıyor.

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Mimhan Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mimhan Mimarlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Öztürk tarafından kuruldu.

2071 Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2071 Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Karatosun tarafından kuruldu.

Burhan Felek Köşkü Haberi

Burhan Felek Köşkü

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Burhan Felek Köşkü'nün bahçesinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bin 800 ton cam atığı toplamışız. 7 bin 400 ton ambalaj atığı, 255 ton yağ atığı, 10 ton elektronik atık, 1.6 ton atık pil toplamışız. Bunlardan toplamda 222 ton yakıt elde etmişiz. Yani 222 ton yakıtın ederi olan paranın belediyemizin bütçesinden çıkmasını engellemişiz, artı o kadar gelir elde ederek aslında muazzam bir rezerv, muazzam bir zenginlik olan çöpün de değerlenmesini sağlamışız. Bunun sonunda 125 bin 800 adet ağacın kesilmesi önlendi." ifadelerini kullandı. 


Bir ayda bin 126 ton atık topladıklarını kaydeden Türkmen, şöyle devam etti:


"Bu atığın bize günlük maddi getirisi 2 buçuk ton yakıtı bedavaya getiriyoruz. Belediyemizin her gün çöp kamyonlarımızın yakıtının yüzde 70...