17 / 05 / 2024

Burhan Karahan kentsel dönüşüm

Burhan Karahan kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm projelerinin uygulandığı bölgeye ekonomik değerin yanı sıra sosyal bir değer katacağını söyleyen BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan: "Bölgelerde daha iyi bir kent yaşamı için en önemli adım atılmış olacak" dedi.

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Boyraz, Burhan Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Kayaşehir AVM Plaza'da kuruldu.

Bulvar Kentsel Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar Kentsel Emlak Ticaret Limited Şirketi, Burhan Şeker ve Ali Boyraz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Başakşehir, Kayaşehir AVM. Plaza'da kuruldu.

Burhan Karahan: Su yalıtımında standart dışı malzeme güvenli değil!

Su yalıtımının, depreme dayanıklı bir yapı inşa etmenin 'olmazsa olmazı' olduğunu vurgulayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER). 38. Yapı Fuarı'nda da bilgilendirme çalışmalarını sürdürdü ve standartların önemine dikkat çekti.

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, kentsel dönüşüm sürecinde bina sahiplerini dikkatli olmaları gerekenler hakkında uyarıyor. Kat karşılığı protokol yaparken nelere dikkat edilmeli?

Kentsel dönüşümde bina sahipleri nelere dikkat etmeli?

RE/MAX Türkiye, son yıllarda gayrimenkul sektörünün gündeminde yer alan kentsel dönüşüm süreci hakkında bina sahiplerini bilgilendiriyor. Gökhan Karahan, bina sahiplerini ve hissedarlarını dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Burhan Karahan: Yalıtımsız kapalı otoparklar güvenlik değil risk taşıyor!

Dünya ile birlikte ülkemizde de ulaşım sistemleri hızla gelişiyor. Otomotiv sanayindeki büyüme, ulaşım araçlarındaki çeşitlilik ve hızla artan nüfus ise trafik kaosu yaratıyor.BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan konuyu değerlendirdi.

Burhan Karahan: Su yalıtımı yaptırırken hataya düşmeyin!

BİTÜDER bir yandan su yalıtımının yapı güvenliğindeki önemini vurgularken diğer yandan da merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor: “Denetime tabi olmayan merdiven altı üretim önlenemediği sürece çürük yapılaşmanın önüne geçilemez.”

Burhan Karahan: Gerçek su yalıtımı için kaliteli malzeme seçin!

Yapı güvenliği için hayati önem taşıyan su yalıtımı, depreme karşı alınabilecek önlemler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Standart dışı malzemelerle yapılan su yalıtımı amacına ulaşmadığı gibi harcanan paranın da boşa gitmesine sebep oluyor...

Su yalıtımı tüm binalarda zorunlu olmalı!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) Başkanı Burhan Karahan, depremlerde meydana gelen yıkımların büyük bölümünün su yalıtımı eksikliğinden kaynaklanan korozyon (paslanma) yüzünden meydana geldiğini söyledi...

Burhan Karahan: Su yalıtımı tüm binalarda zorunlu olmalı!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) Başkanı Burhan Karahan, depremlerde meydana gelen yıkımların büyük bölümünün su yalıtımı eksikliğinden kaynaklanan korozyon (paslanma) yüzünden meydana geldiğini söyledi.

Burhan Karahan: Su yalıtımı tüm binalarda zorunlu olmalı!

BİTÜDER Başkanı Burhan Karahan, depremlerde meydana gelen yıkımların büyük bölümünün su yalıtımı eksikliğinden kaynaklanan korozyon (paslanma) yüzünden meydana geldiğini ve tüm binaların su yalıtımı yaptırması gerektiğini söyledi...

Su yalıtımı ile depremin zararlarını önleyebilirsiniz!

BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan Acısı dün gibi taze duran Marmara Depremi'nin üzerinden tam 15 yıl geçti... 17 Ağustos'ta binlerce bina yıkıldı, binlerce insanımız öldü ve yaralandı...

Burhan Karahan: Su yalıtımı ile depremin zararlarını önleyebilirsiniz!

Depremde binaların yıkılmasının nedeni olan korozyondan, korunmanın tek yolunun su yalıtımı olduğunu belirten BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, herkesi su yalıtımı uygulamaları konusunda daha bilinçli olmaya davet ediyor.

Burhan Karahan kentsel dönüşüm Haberi

Burhan Karahan kentsel dönüşüm


Kentsel dönüşüm Türkiye ekonomisinin gelecek 20 yılını şekillendirecek bir proje. Günün sonunda herkes kazanacak. Tam bir kazan-kazan iş modelinin olacağı bu proje sayesinde tüm taraflar için ekonomik değer yaratılmış olacak" diyen BİTÜDER - Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan ile kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgelerdeki sosyo-ekonomik dönüşüme etkisi üzerine bir söyleşi yaptık.


Kentsel dönüşüm yasası nasıl bir ihtiyaçtan doğdu? Bu kanunun çıkmasını gerektiren sebepler nelerdir?


Kentsel Dönüşüm diye bilinen 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hak- kındaki Kanun Tasarısı', 7.2'lik Van Depremi sonrasında gündeme geldi. Ülkemizin büyük depremler yüzünden yaşadığı acı ve kayıplar, bunun nedenlerini sorgulamamızı sağladı. Deprem kuşağında yaşayan bir ülke olarak depremle yaşamayı öğrenmemiz gerektiği­ni maalesef can ve mal kayıplarından sonra daha iyi anladık. Bu noktada da...