27 / 04 / 2024

Burhan Kızılırmak İnşaat adres

Burhan Kızılırmak İnşaat adres

Burhan Kızılırmak İnşaat Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Kızılırmak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyfettin Kızılaslan tarafından kuruldu.

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Burhan Kızılırmak İnşaat adres Haberi

Burhan Kızılırmak İnşaat adres

Burhan Kızılırmak İnşaat Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Kızılırmak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


Burhan Kızılırmak İnşaat Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...