10 / 05 / 2024

Burhan Özdemir yabancı yatırımcı

Burhan Özdemir yabancı yatırımcı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008'de dünyada yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı" dedi..

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Burhan Özdemir tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcılar İstanbul'un o ilçelerine akın etti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yapan,  Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki yabancı talebinin artarak devam ettiğini dile getirdi.

Yabancıya konut satışındaki düzenlemeler satışları nasıl etkileyecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde yabancıya gayrimenkul satışını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'Yabancıya emlak satışında orta yol bulundu mu?' başlıklı yazısı...

TOKİ eliyle dünyaya konut inşa etmeliyiz!

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, konut satışlarında rekora doğru gidildiğini belirterek , ‘Biz TOKİ eliyle dünya ülkelerinde de konutlar yapmalıyız’ dedi.

Konut satışları arttı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir yaptığı açıklamada, 2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışlarının 2013'ün üçüncü çeyreğine göre arttığını bildirdi.

Türkiye yabancı yatırımcılar için güvenli liman!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008'de dünyada yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı" dedi..

Burhan Özdemir: Konut satışlarında balon etkisi olmayacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, inşaat sektörü için bir rapor hazırladı. Raporu sunan MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir Türkiye’de konut satışlarında balon etkisinin olamayacağını söyledi.

Türkiye‘de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir "17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı" dedi.

Burhan Özdemir: Yabancı yatırımcı için Türkiye güvenli bir yatırım limanı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008 yılında dünya genelinde yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı haline geldi" dedi.

Türkiye'de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir " 17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı " dedi.

MÜSİAD inşaat sektörü raporunu açıkladı!

Burhan Özdemir, konutta balon un olmadığım talebin reel olduğunu, mevcut siyasi iktidara olan güven in güçlü bir şekilde tazelenmesiyle birlikte konut satışında ciddi şekilde artışa neden olduğunu söyledi.

14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı!

14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi yapıldı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir "2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışları 2013'ün üçüncü çeyreğini geçti" dedi.

Türkiye‘de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir yaptığı açıklamada "17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı" dedi.

Burhan Özdemir yabancı yatırımcı Haberi

Burhan Özdemir yabancı yatırımcı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008'de dünyada yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı haline geldi" dedi. İnşaat ve Çevre Zirvesi'de konuşan Özdemir, konut sektöründe 2013'ün Türkiye için rekor bir yıl olduğunu belirtti. Özdemir, "2013'te 1 milyon 157 bin konut satıldı. 2010, 2011, 2012 yıllarında satışlar 600- 700 binlerde seyrediyordu. Çok ciddi bir sıçrama oldu. Bunu yabancı yatırımcılara, genç nüfusumuza, deprem gerçeğine ve coğrafyamıza bağlıyoruz"...