28 / 04 / 2024

Burhan Silinin konuşması

Burhan Silinin konuşması

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova Camii açılışında konuştu!

Erdoğan Moskova Camii açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Moskova Merkez Camii'nin açılışı vesilesiyle sizlerle bulunmanın memnuniyetini özellikle ifade etmek istiyorum.

Yeşil Kent Enerji Verimliliği panelinde yeşil binalar konuşuldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), "Yeşil Kent: Enerji Verimliliği" paneli düzenledi. AYİD Başkanı Mehmet Sadıkoğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı panelde, yeşil binalar konuşuldu.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Deniz Karataş: Turizm inşaattan geçer!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın patent ödülleri konuşmasında inşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir' cümlesini değerlendirdi..

Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı'ndaki Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi'nin açılış töreninde, burada protokol konuşması yapmayacağını belirtti.

Ankara'daki çevre projelerinin toplu açılışı gerçekleşti!

Başbakan Davutoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Altyapı Projeleri'nin toplu açılış törenindeki konuşmasında, siyaset felsefesi ve hizmet anlayışı açısından son derece önemli bir törende bir araya geldiklerini söyledi.

Gayrimenkul sözleşmesi noterde hazırlanmalı!

Türkiye Barolar Birliği ve Konya Barosu tarafından düzenlenen seminer Avukatlar Sosyal Tesislerinde yapıldı. Baro Başkanı Fevzi Kayacan seminerden önce selamlama konuşması yaptı..

Türkiye ile Şili inşaat alanında işbirliği mi yapacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce makamında Şili büyükelçisi Fernando Varela Palma’yı kabul etti. Bakan Güllüce makamında ki konuşmasında Şili ile her alanda işbirliğine önem verdiklerini ifade etti.

Kentsel dönüşümde sağlam bina yapmak önemli!

Kayseri Ticaret Odası ve KAYİMDER işbirliği ile düzenlenen İnşaat Sektörü İstişare toplantısı gerçekleştirildi. Radisson Blu otelde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı..

Sivas için 'Kentsel Dönüşüm' başladı!

Sivas tarihinin en büyük projelerinden birisi olan "Esentepe Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi" için protokol imza töreni düzenlendi. Programın açış konuşmasını Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın yaptı.

Burhan Silinin konuşması Haberi

Burhan Silinin konuşması

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili, "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'mn 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır. BAKA'mnyüzde 80'nini desteklediği ve Alanya Belediyesi, Alanya Doğa Sporları Kulübü, Alanya Turizm Tanıtma Vakü'nın iştirakçi olduğu projemizin amacı sezonun 12 aya yayılmasıdır" dedi. 


DÜZENLEMELER YAPILACAK

Altid  Başkanı Sili "Bölgemizde mevcut potansiyeli alternatif turizm olanakları ile sürdürebilmek gayesi ile parkur haritası çizilen yerlerde gerekli düzenlemeler yapılacak" dedi. Harita ve parkurları tanıtan broşürler hazırlanıp turizm fuarlarında kullanılacak, parkur alanları doğa yürüyüşleri eğitimleri verilip Alanya halkına ve bu sporun meraklılarına yaygınlaştırma faaliyetlerinde bulunulacak. Projede yer alan faaliyetler arasında oryantiring haritası da çizdirilecek. 


Sabah...