05 / 05 / 2024

Burhanettin Çoban özgeçmiş

Burhanettin Çoban özgeçmiş

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Grup toplantısında bazı illerin büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti'nin Afyon Burhanettin Çoban Belediye Başkan adayı olan Burhanettin Çoban kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Afyonkarahisar Yenice Cemevi bu yıl içinde bitecek!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yenice Mahallesi'nde inşa edilen Cemevi'nin çalışmalarını inceledi. Çoban, yapım aşamalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Afyon Cumhuriyet Meydanı ihalesine büyük ilgi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem vizyon projelerinden olan Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin ihalesine 16 istekli teklif verdi.

Afyon'un yeni gençlik merkezi Ağustos'ta tamam!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Ağustos'ta tamamlanacak.

Afyonkarahisar'a yeni fuar alanı müjdesi!

AfyonkarahisarBelediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'a yeni bir fuar alanı müjdesi verdi. Çoban arazinin ayrıldığını, imar planlarının askıya çıktığını belirtti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1 Şubat'ta toplanacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 1 Şubat Çarşamba saat 18:30'da toplanacak. Toplantı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında gerçekleşecek.

Afyonkarahisar'daki dönüşüm projelerinde son durum!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Örenbağ ve Mısri Mahallesi civarında yapılacak Kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar büyükşehir olursa planlama daha hızlı olur!

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yapılacak düzenlemeyle birlikte Büyükşehir olması beklenen Afyonkarahisar'ın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığım açıkladı

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Burhanettin Çoban özgeçmiş Haberi

Burhanettin Çoban özgeçmiş

Burhanettin Çoban kimdir?

Burhanettin Çoban, 1962 yılı Afyonkarahisar doğumlu. Sırasıyla Cumhuriyet İlkokulu, İmam Hatip Lisesi Orta Okulu, Meteoroloji Teknik Lisesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Çoban, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına seçilmişti.


Burhanettin Çoban, parasız yatılı öğrenci olarak Meteoroloji lisesinde okuduğundan dolayı mezun olduğu 1980 yılında İzmir Çiğli Havaalanına meteoroloji teknisyeni olarak atandı.


Memuriyet görevinden Hukuk Fakültesini bitirmiş olduğu 1985 yılı sonunda istifa ederek ayrıldı.


1988 Yılından, Belediye Başkanı seçildiği 2009 yılına kadar Afyonkarahisar Merkezi'nde avukat olarak çalışmıştır. Siyasi hayatına 1978 li yıllarda MTTB Ankara Orta Öğretim Komitesinde başladı. 


12 Eylül öncesinde iki yıl süreyle MTTB Ankara Ortaöğretim Komitesinde çalışmış olup,1984 yılından sonra da çeşitli siyasi partilerde yönetim kurulu üyeliği,merkez ilçe başkanlığı ve 10 yıl...