15 / 05 / 2024

Burhanettin Çoban toki açıklaması

Burhanettin Çoban toki açıklaması

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, alt gelir grubundan 255 vatandaşı konut sahibi yapacaklarını söyledi. Çoban, sit bölgesindeki mahallelerin yollarını da 2016 yılı sonuna kadar bitirmek istediklerini ifade etti

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Afyonkarahisar Yenice Cemevi bu yıl içinde bitecek!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yenice Mahallesi'nde inşa edilen Cemevi'nin çalışmalarını inceledi. Çoban, yapım aşamalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Afyon Cumhuriyet Meydanı ihalesine büyük ilgi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem vizyon projelerinden olan Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin ihalesine 16 istekli teklif verdi.

Afyon'un yeni gençlik merkezi Ağustos'ta tamam!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Ağustos'ta tamamlanacak.

Afyonkarahisar'a yeni fuar alanı müjdesi!

AfyonkarahisarBelediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'a yeni bir fuar alanı müjdesi verdi. Çoban arazinin ayrıldığını, imar planlarının askıya çıktığını belirtti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1 Şubat'ta toplanacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 1 Şubat Çarşamba saat 18:30'da toplanacak. Toplantı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında gerçekleşecek.

Afyonkarahisar'daki dönüşüm projelerinde son durum!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Örenbağ ve Mısri Mahallesi civarında yapılacak Kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar büyükşehir olursa planlama daha hızlı olur!

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yapılacak düzenlemeyle birlikte Büyükşehir olması beklenen Afyonkarahisar'ın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığım açıkladı

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Afyon Engelliler Meclisi'nden TOKİ talebi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ni makamında kabul etti. Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, engellilerin TOKİ talebi olduğunu belirtti.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Kasaplar Çarşısı'nın çevresi değişecek!

Kadınlar Pazarı ve Kasaplar Çarşısın da gelinen son aşamayı Afyonkarahisarlılar'la paylaşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,; “Esnaflarla toplantılarımızı ve görüşmelerimizi yaptık." dedi.

Köprülü Kavşak, Afyonkarahisar'ın tamamına hitap ediyor!

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban İzmir Yolu üzerinde yer alan Necmettin Erbakan Köprülü Kavşağıyla ilgili eleştirilere son noktayı koydu.

Burhanettin Çoban toki açıklaması Haberi

Burhanettin Çoban toki açıklaması


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TOKİ'den beklenen yazının geldiğini alt gelir grubundan 255 vatandaşı konut  sahibi yapacaklarını söyledi. Mısri Camii etrafı ve Örenbağ'da uygulanacak Kentsel Dönüşüm çalışmalarında belediyeye arsa çıkaralım anlayışıyla çalışmayacaklarını belirten Çoban, sit bölgesindeki mahallelerin yollarını da 2016 yılı sonuna kadar bitirmek istediklerini ifade etti



Mahalle muhtarıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantılarına devam eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2014 yılı İstişare Toplantısı'nı Korel Termal Otel'de gerçekleştirdi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'in de katıldığı toplantıda, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, üç hafta sürecek parti teşkilatı kongreleri için Afyonkarahisar'da bulunduğunu altını çizerek,...