05 / 05 / 2024

Burhanettin Uysal kimdir

Burhanettin Uysal kimdir

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Burhanettin Uysal kimdir? Burhanettin Uysal, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Burhanettin Uysal kimdir?

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Burhanettin Uysal kimdir? Burhanettin Uysal, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Karabük'te 34 milyon TL'ye satılık 60 işyeri!

Karabük Belediye Başkanlığı tarafından 100.Yıl Mahallesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Caddesi'nde yer alan AVM inşaatındaki 60 işyeri ihale ile satılıyor..

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Necdet Uysal kimdir?

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal kimdir? Necdet Uysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necdet Uysal, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necdet Uysal...

İsmail Uysal kimdir?

Eskişehir Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal kimdir? İsmail Uysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Uysal, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İsmail Uysal...

İdris Güllüce Karabük Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen "İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Güllüce, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'dan üniversite hakkında bilgi a

Burhanettin Kantar kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Kantar kimdir? Burhanettin Kantar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burhanettin Kantar, ne zamandan beri, TSKB yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor?

Karabük Üniversitesi'ne Dünya Çevre Ödülü!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, çevreci yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve çevreye duyarlı bireyler yetiştiren Üniversitelerine “The Global Green Award” ödülü ile ödüllendirildiğini söyledi...

Burhanettin Kocamaz kimdir?

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz kimdir? Burhanettin Kocamaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'ın biyografisi...

Burhanettin Çoban kimdir?

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Grup toplantısında bazı illerin büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti'nin Afyon Burhanettin Çoban Belediye Başkan adayı olan Burhanettin Çoban kimdir?

Mevlüt Uysal kimdir?

Başakşehir’de 1. Etap Site Yöneticiliği yaptıktan sonra ilçe belediyesini yönetmeye başlayan Mevlüt Uysal kimdir? Mevlüt Uysal ne zaman Başakşehir Belediye Başkanlığı’na seçildi? İşte Mevlüt Uysal'ın biyografisi...

Burhanettin Uysal kimdir Haberi

Burhanettin Uysal kimdir

Burhanettin Uysal, 20 Haziran 1967'de Konya Ereğli'de doğdu. Baba adı Fahrettin, anne adı Şerife'dir.

Eğitimci; Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve Polis Akademisini bitirdi. Yüksek lisansını ve doktorasını Gazi Üniversitesinde tamamladı ve profesör oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğünde Komiser Yardımcılığı ve Komiserlik, Bülent Ecevit Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Karabük Üniversitesinin 2 dönem Rektörlüğü ve YURTKUR Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili, AB Uyum Komisyonu Üyesi, AKPM Üyesi ve Asya Parlamenter Asamblesi Üyesidir.

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.
 
Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Uysal, evli ve 3 çocuk...