09 / 05 / 2024

Burhaniye chp binasi

Burhaniye chp binasi

Burhaniye’de CHP'nin tarihi binası kentsel dönüşümle yıkılacağı iddia edildi. CHP Genel Merkez Saymanı 22. Dönem Milletvekili olan A. Kemal Deveciler binanın restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu Burhaniye’deki konutunu sattı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açtığı davalar sonucu 909 bin 353 TL'lik tazminatı, değeri 600 bin lira olan Burhaniye’deki konutu satarak ödediğini açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu Burhaniye’deki yazlığını 500 bin liraya sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Burhaniye’deki yazlık evini 500 bin liraya sattığı ortaya çıktı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Burhaniye'deki evini neden sattığına dair söylentiler bulunuyor. 

Burhaniye'de 108 vatandaşa tapu dağıtıldı!

Burhaniye Belediyesi 108 vatandaşa yeni imara giren tarla vasıflı taşınmazların tapularını hak sahiplerine, düzenlenen törenle dağıttı. 

CHP'den 3. havalimanı için 'kira' sorusu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, "29 Ekim 2018 tarihinde bu havalimanını açtığınızda kira da başlayacak mı? 1 milyar 45 milyon avro kirayı 5'li müteahhit ekibi, o gün Hazine Müsteşarlığının hesabına yatıracak mı?" dedi...

CHP yeni havalimanı için suç duyurusunda bulunacak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, 3. Havalimanı inşaatında yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla, müteahhit firmalar ve ilgili kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. 

CHP, Yeni Havalimanı'nda yaşananlar için araştırma komisyonu önerdi!

CHP, İstabul Yeni Havalimanı'nın inşaat çalışmalarının başladığı tarihten bu yana yaşanan iş kazalarının nedenlerinin tespit edilmesi amacıyla Meclis'te araştırma komisyonu kurulmasını istedi...

CHP'den deprem tedbirleri için araştırma talebi!

CHP, olası bir deprem için gerekli tedbirlerin alınması amacıyla araştırma komisyonu kurulmasını istedi...

CHP'den Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarına ziyaret!

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret eden CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, "Fikirtepe'de şu an ortada hukuken bir şirket olmasına rağmen, bu şirketin sahipleri ortada yok" dedi...

CHP'nin seçim vaatleri! Kira stopajı kalkacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri için seçim bildirgesini açıkladı. İşte CHP'nin seçim vaatleri;

CHP'den MHP'ye tesis jesti!

CHP’li Yenimahalle Belediyesi MHP’li Dumlupınar Belediyesi’ne konukevi ve tesis yapacak. Tesisin temelini ise Muharrem İnce atacak...

Mehmet Özhaseki: İstanbul'u bu hale CHP getirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "1990 yılında İstanbul’daki kaçak yapılaşmayı görüyoruz. İstanbul’u bu hale getirenler 4 dönem CHP belediyesi. 1994’e kadar CHP var. İstanbul’a ihanet ederken kendilerini hiç suçlu hissetmiyorlar mı?” dedi.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Burhaniye Taylıeli Amfitiyatro'nun inşaatı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın inşa ettiği Burhaniye Taylıeli Amfitiyatro

Burhaniye chp binasi Haberi

Burhaniye chp binasi

Uzun yıllar Burhaniye’de CHP İlçe binası olarak hizmet veren tarihi binanın yıpranmış olması ve yetersiz kalması sonucu, CHP Genel Merkez Saymanı 22. Dönem Milletvekili olan A. Kemal Deveciler tarafından Hürriyet Caddesinde kiralan yeni parti binasını taşınılması sonrası boşaltılan tarihi binanın kaderine terk edilmiş görüntüsü birçok CHP liyi olduğu kadar diğer vatandaşları da üzüyor. Bu binanın ne olacağı konusunu merak eden özellikle yaşlı CHP liler ve vatandaşlar inşallah yanda tadilatı yapılan binadan görerek yıkılmaz veya kentsel dönüşüme kurban olmaz dediler.


Bir kısım CHP li ise 22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve Genel Merkez saymanı olan A. Kemal Devecilerin devreye girerek bu tarihi binayı restore ederek güzel bir CHP müzesi olarak hizmete açması beklediklerini belirttiler.


Önce Körfez...