30 / 04 / 2024

Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü

Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde., Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce yapılan basın açıklamasında, tarım arazilerine tapu harcı muafiyeti getirildiği bildirildi. Yapılan açıklama da, son başvuru tarihinin 15 Mayıs 2016 tarihinde sone erecek.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

700 TL gıda yardımı programı hakkında merak edilenler: 700 TL Gıda yardımı nasıl alınır?

E-Devlet üzerinden sunulan gıda yardımı, birçok kişi için yılda iki kez önemli bir destek sağlıyor ve alışveriş yükünü azaltıyor. Ancak, 700 TL değerindeki bu yardımdan faydalanmak için belirli şartlar ve izlenmesi gereken adımlar bulunuyor.

Tahıl koridoru gıda fiyatlarını nasıl etkiledi? Buğday, arpa, mısır bugün kaç lira? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Son günlerde tahıl koridorunun uzatılması sık sık gündemde yer alıyor. Çiftçiler son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Tahıl koridoru gıda fiyatlarını nasıl etkiledi? Buğday, arpa, mısır bugün kaç lira? 16 Mart 2023 fiyat listesi... 

Vatandaşın gıda fiyatlarına neden yetişemediği ortaya çıktı! İşte acı gerçeği ortaya koyan o rapor!

Türkiye’de hemen her gün aşırı şekilde artan gıda fiyatları ve bu alanda yaşanan enflasyon çok çarpıcı bir raporla tescillendi. Vatandaşın artık cebini değil, canını yakan gıda fiyatları ile ilgili Dünya Bankası’nın hazırladığı rapor akıl almaz bir gerçeği de gözler önüne serdi.

Gıda yardımı başvurusu nereye yapılır? Erzak kolisi başvurusu nasıl yapılır? Gıda yardımı nereden alabilirim?

Gıda yardımı başvurusu vatandaşların ilgilendiği konular arasında yer almaktadır. Özellikle gıda yardımı başvurusunun nasıl yapıldığı merakla araştırılıyor. İşte bunlara dair detaylar!

Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Haberi

Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü


Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Müdür Erdal Aldağ imzası ile yapılan açıklamada: “15 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, 6537 sayılı "Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"a eklenen geçici madde ile 15 Mayıs 2014 tarihinden önce gerçekleşen ölümlerde miras yoluyla yapılacak devir veya paylaşım işlemleri tapu harçlarından muaf tutuluyor. Muafiyet süresi 15 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek. Bu düzenleme ile Gayri resmi paylaşımların önüne geçilmiş olunacaktır. Ülkemizde miras kalan tarım arazilerinin, tapu harçlarının yüksekliği, varislerin bir araya gelememeleri veya anlaşamamaları gibi nedenlerle, tapuda intikal ve paylaşımının yapılmadığı eski usulden "at urganı çek kurayı" yöntemiyle gayri resmi paylaşıldığı yaygın bir uygulama olmuştur. Bunun sonucu olarak, varisler resmiyette mülk sahibi olmadığı için tarımsal...