30 / 04 / 2024

Burhaniye kent çalışması

Burhaniye kent çalışması

Daha yeşil bir burhaniye için belediye, ilçede hummalı çalışmasını sürdürüyor. İlçede 2 park daha halkın hizmetine açıldı.

Burhaniye'de kent çalışmaları devam ediyor!

Daha yeşil bir burhaniye için belediye, ilçede hummalı çalışmasını sürdürüyor. İlçede 2 park daha halkın hizmetine açıldı.

Kadıköy Kent Dayanışması, Kurbağalıdere'yi protesto etti!

Kadıköy Kent Dayanışması tarafından Yoğurtçu Parkı'nda Kurbağalıdere protestosu yaptı.Durna Şahin, 3 yıldır Kadıköylülerin çilesi haline gelen Kurbağalıdere ıslah çalışmasının zehir saçtığını ifade etti.

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan Kurbağalıdere açıklaması!

Kadıköy Kent Dayanışması ve Kadıköy’de görev yapan 21 mahalle muhtarı, ıslah çalışmaları İBB tarafından yürütülen Kurbağalıdere’nin temizlendiği ve derede balıkların görüldüğü iddiaları üzerine Kurbağalıdere kenarında basın açıklaması yaptı.

Sahil yolunda viyadük çalışması sürüyor!

Akçakoca, Karasu sahil yolunda müteahhit firma tarafından yol çalışması hızla sürüyor. Sahil yolu olarak tabir edilen bölgede duble yol çalışması hızla sürerken viyadük çalışmalarına başlandı.

Kadıköy Kent Dayanışması üyelerinden Kurbağalıdere eylemi!

Kadıköy Kent Dayanışması üyeleri, Kurbağalıdere'de devam eden ıslah çalışmalarının tamamlanması talebiyle eylem yaptı.

Karabük'te kent merkezine lunapark yapım çalışması başladı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kent Meydanı’na lunapark kurulma çalışmasının başladığını bildirdi.Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, lunaparkın 5 bin 700 metrekare alana kurulacağını söyledi.

Şahinbey'de 12 şeritli yol çalışması tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen, Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışmasında sona gelindi.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Yassıada ve Sivriada'da inşaat çalışması başladı!

Yassıada ve Sivriada'nın imara açılması için inşaat çalışması başladı. İnşaat MESA Grup tarafından başlatıldı.

Kars Ani Harabeleri'nde kazı çalışmasına başlandı!

Birçok medeniyete ev salipliği yapan, 85 hektarlık alandaki Ani Harabeleri'nde, Bakanlar Kurulu kararıyla Pamukkale Üniversitesinden Prof. Dr. Fahriye Bayram başkanlığındaki ekip tarafından kazı çalışması başlatıldı.

Malatya Dilektepe'de asfaltlama çalışması tamamlandı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Tepeköy Mahallesi Dilektepe’de asfalt çalışmasını inceledi.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

İnşaat Platformu kuruluş çalışması başladı!

Türkiye’nin lokomotifi inşaat sektöründe, “İnşaat Platformu” kuruluş çalışması başladı. İnşaat Platformu; mimar, müteahhit, inşaat sanayisi olmak üzere sektörün tüm kesimlerinin bir arada buluşturacak.

Burhaniye kent çalışması Haberi

Burhaniye kent çalışması

Daha yeşil bir burhaniye için belediye, ilçede hummalı çalışmasını sürdürüyor. İlçede 2 park daha halkın hizmetine açıldı. Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yol yapım çalışmaları biten Nazım Usta mevkiinde yeni ve modern bir parktan sonra İskele Mahallesi’nde de bir parkı daha halkın hizmetine sundu.


Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Sosyal alanları çoğaltmak, vatandaşların dinlenip, çocukların oyunlar oynayabileceği güvenli alanlar oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız her mahallemizde halkımız gençlerimiz ve çocuklarımız için rahat bir nefes alabilecekleri sağlıklı yeşil alanlar oluşturmak. Çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor. Parklarımızı özellikle modern çağa yakışır, çocuklarımızın oyunlar oynarken sakatlanmamalarına yönelik olarak yumuşak zemin olarak tasarlayıp uyguluyoruz. 2014 ve 2015 yıllarında toplamda 42 bin metre...